Enkel kycklingfrittata med Västerbottensost och svamp
Ingredienser
Kycklingfrittata
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Kycklingfrittata - en god, äggbaserad rätt från Italien med svensk kyckling. Den norrländska osten ger omeletten en god karaktär.
Så här gör du
Skär svampen i bitar och stek gyllenbrun i smör. Finhacka schalottenlök och stek med svampen.
Blanda ägg med mjölk, salta och peppra och slå på den stekta svampen och sänk temperaturen.
Riv kycklingköttet från den grillade kycklingen. Blanda ner i resten av maten tillsammans med riven Västerbottensost.
Toppa med skuren salladslök.
Smaklig måltid!
Ingredienser i butiksgrillad kyckling: Kyckling 96%, salt, paprika, socker, tomat, kryddor (spiskummin, vitlök, rosmarin, svartpeppar), lök, kryddextrakt (paprika).
Ursprung kyckling: Född, uppväxt, slaktad i Sverige.
Den som är allergisk mot något födoämne bör alltid läsa ingrediensförteckningen på förpackningen noga, även på livsmedel man brukar handla – allt för att vara säker på att innehållet i varan inte har ändrats.
Grön kycklingsallad med salsa verde
Kycklingsallad med rostad pumpa, kikärtor och soltorkad tomat
KycklingSteak California med gurk och avokadosallad och grillad majs
Kycklinglårfilé ”New Orleans” med rice and beans och grillade grönsaksspett
Chicken Mixed Grill American med lökringar och sweet mustard dressing
bbq chicken sallad bowl med svart ris, mango, avokado och hot´n´sweet dressing
Chicken Sandwich á la Swedish cowboy
Albin Johnséns asiatiska Schnitzel