Grillad-kyckling-med-krämig-tagliatelle-och-stekta-höstsvampar
(0 röster)

Betyg

Rösta
Stäng

Grillad kyckling med krämig tagliatelle och stekta höstsvampar

10 min | Enkelt

Hel grillad kyckling och krämig pasta - godare än så blir det inte. Höstsvamparna ger denna Italien-inspirerade rätt en härligt svensk klang.

Ingredienser

1
Nygrillad hel kyckling
400 g
säsongens skogssvamp
2
schalottenlökar
2 msk
persilja, hackad
30 g
parmesanost

Krämig pasta

250 g
tagliatelle
1 burk
crème fraiche
1
röd chili, hackad
Nyhet
Gör rätten ekologisk. Testa Bosarpkyckling!

INGREDIENSER

INGREDIENSER

Hel grillad kyckling och krämig pasta - godare än så blir det inte. Höstsvamparna ger denna Italien-inspirerade rätt en härligt svensk klang.

Så här gör du

Koka pastan enligt förpackningsanvisning och häll ur 90 % av kokvattnet.

Hacka under tiden chilin. Blanda crème fraiche, chili, salt i pastan och koka upp snabbt innan servering.

Hacka löken och persiljan. Stek tillsammans med svamp i smör och olja. Salta och peppra.

Toppa pastan med stekt svamp och riven parmesan. Servera med nygrillad kyckling.

Smaklig måltid!

Nyhet
Gör rätten ekologisk. Testa Bosarpkyckling!