
Grillad kyckling med krämig tagliatelle och stekta höstsvampar
10 min | Enkelt
Ingredienser
1
Nygrillad hel kyckling
400 g
säsongens skogssvamp
2
schalottenlökar
2 msk
persilja, hackad
30 g
parmesanost
Krämig pasta
250 g
tagliatelle
1 burk
crème fraiche
1
röd chili, hackad

INGREDIENSER
INGREDIENSER
Hel grillad kyckling och krämig pasta - godare än så blir det inte. Höstsvamparna ger denna Italien-inspirerade rätt en härligt svensk klang.
Så här gör du
Koka pastan enligt förpackningsanvisning och häll ur 90 % av kokvattnet.
Hacka under tiden chilin. Blanda crème fraiche, chili, salt i pastan och koka upp snabbt innan servering.
Hacka löken och persiljan. Stek tillsammans med svamp i smör och olja. Salta och peppra.
Toppa pastan med stekt svamp och riven parmesan. Servera med nygrillad kyckling.
Smaklig måltid!
