
Enkel kycklingwok med sommarsmaker
Ingredienser

INGREDIENSER
INGREDIENSER
Denna kycklingwok är både snabblagad och god. Nyttiga grönsaker, hot sweet chilisås och pasta gör denna rätt till en höjdare vid matbordet.
Så här gör du
Krydda minutbitarna med salt och peppar. Krydda gärna även med egna kryddor efter smak. Tips: vitlökspulver, paprikapulver och ingefära.
Stek färdigt köttet. Ta upp och lägg i en separat skål medan du fortsätter.
Koka pastan.
Skrubba och dela morötterna, klyfta löken och skiva squashen. Ta bort den bit på sparrisskaften som är träig. Skär paprikan grovt i stora bitar.
Fräs allt utom sparrisen i ett par minuter, krydda med salt och peppar.
Tillsätt sparrisbitar, pasta och kyckling. Hetta upp och låt allt få fin färg. Ringla hot sweet chilisåsen över. Servera genast, gärna med en smaksatt crème fraiche.
Smaklig måltid!
100 % svensk kyckling omsorgsfullt uppfödd på våra svenska gårdar, vilket innebär god djurhållning, högsta kvalitet och hälsosam, klimatsmart mat på tallriken. För dig som är allergisk är det bra att läsa innehållsförteckningen.
Ingredienser: Kycklingfilé.
Ursprung, kyckling: Född, uppväxt, slaktad i Sverige.


Grön kycklingsallad med salsa verde

Kycklingsallad med rostad pumpa, kikärtor och soltorkad tomat

KycklingSteak California med gurk och avokadosallad och grillad majs

Kycklinglårfilé ”New Orleans” med rice and beans och grillade grönsaksspett

Chicken Mixed Grill American med lökringar och sweet mustard dressing

bbq chicken sallad bowl med svart ris, mango, avokado och hot´n´sweet dressing

Chicken Sandwich á la Swedish cowboy

Albin Johnséns asiatiska Schnitzel