
Kycklingpanna med romescosås
Ingredienser
Romescosås

INGREDIENSER
INGREDIENSER
Lyxa till vardagsmatten med denna goda kycklingpanna. Härlig plåtmat med krispig topping av nachochips och en rökig romescosås till.
Så här gör du
Romescosås:
Smula inkråmet från brödet i en matberedare. Häll över vinägern och låt det stå och dra en fem minuter.
Lägg i den grillade paprikan med oljan ur burken, mandeln och vitlöksklyftan och kör till en krämig sås.
Tillsätt rökt paprikapulver och smaka av med salt och peppar.
Kycklingpanna:
Sätt ugnen på 225 grader. Skär chorizon i skivor, paprikan och rödlöken i klyftor och majskolvarna i bitar och lägg det i en bunke tillsammans med kycklingen.
Vispa ihop olja, tacokrydda, salt och peppar och häll över och blanda om.
Placera ett bakplåtspapper i en stor långpanneplåt.
Lägg allt på plåten och stek i ugnen cirka 25 minuter.
Vänd om en gång. Toppa med koriander och nachochips vid servering. Servera med romescosåsen.
Smaklig måltid!


Bao Bun chicken satay med crunchy jordnötsmayo

Grillad minutfilé med grillat potatisknyte och romescosås

Kycklinglårfilé Black Garlic med krossad potatissallad med smak av apelsin

Pizza Bianca med Kycklingprinskorv

Lyxiga minipajer med kycklingköttbullar

Kycklingsliders med dillmajo och Västerbottensost

Hel ugnsbakad kyckling med citron och dillmarinad

Kycklingprinskorv med bröd och räksallad