Nordafrikansk kycklinggryta med strimlad kycklinglårfilé
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
En riktigt mustig och smakrik nordafrikansk kycklinggryta
Receptkreatör är Markiz Tainton
Så här gör du
Bryn strimlad lårfilé i olja tillsammans med spiskummin och harissa. Tillsätt lök och vitlök, rör om och låt steka i 5 minuter. Tillsätt vatten och buljongtärningar så att det täcker kycklingen.
Knyt ihop persilja och koriander och lägg ned i grytan. Låt kycklingen koka på medelvärme under lock ca 15 minuter.
Tillsätt morötter, rotselleri och kikärter. Låt småkoka cirka 20 minuter. Ta bort locket och koka ytterligare 5–10 minuter.
Servera med bulgur, couscous eller ris och toppa med persilja.
Kycklingburgare med cheddarost och senapsdressing
Salad Nicoise med kycklinginnerfilé Provencal
Banh mi med kyckling sweet chili-vietnamesisk macka
Foodprepp med kycklinggryta
Quesadillas med Stekt och skivad kyckling Mexican
Tacos med strimlad kycklingbröstfilé ”Taco” med ananassalsa
Sallad med strimlad alspånsrökt kyckling och dijonvinägrett