Kyckling- och couscoussallad med yoghurtdressing och pistagenötter
Ingredienser
Kyckling- och couscoussallad
Yoghurtdressing
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Härlig couscoussallad med frisk smakkombination av kyckling, gula russin, pistagenötter och rostad lök. Yoghurtdressingen har smak av vitlök och dijonsenap och ger salladen dess stjärnglans.
Så här gör du
Kyckling- och couscoussallad: Tillaga couscous efter anvisningarna på förpackningen, exempelvis med kycklingfond. Gör under tiden yoghurtdressingen.
Blanda couscous med gula russin, tärnad gurka och hackade pistagenötter. Vänd i citronjuice och rivet skal samt olivolja.
Toppa med kyckling, rostad lök och hackad persilja.
Yoghurtdressingen: Lägg 1 dl mexeyoghurt i en skål. Riv ner en halv vitlöksklyfta och tillsätt 1 tsk dijonsenap. Rör om. Smaka av med salt och peppar.
Smaklig måltid!
Ytterligare ett härligt recept med kyckling och couscous hittar du under den här länken.
Kycklingburgare med cheddarost och senapsdressing
Salad Nicoise med kycklinginnerfilé Provencal
Banh mi med kyckling sweet chili-vietnamesisk macka
Foodprepp med kycklinggryta
Quesadillas med Stekt och skivad kyckling Mexican
Tacos med strimlad kycklingbröstfilé ”Taco” med ananassalsa
Sallad med strimlad alspånsrökt kyckling och dijonvinägrett