Kyckling--och-Couscoussallad-med-yoghurtdressing-och-pistagenötter
(0 röster)

Betyg

Rösta
Stäng

Kyckling- och couscoussallad med yoghurtdressing och pistagenötter

10 min |

Härlig couscoussallad med frisk smakkombination av kyckling, gula russin, pistagenötter och rostad lök. Yoghurtdressingen har smak av vitlök och dijonsenap och ger salladen dess stjärnglans.

Ingredienser

Kyckling- och couscoussallad

400 g
BBQ Stekt och tärnad kyckling
300 g
couscous
50 g
gula russin
0.5
gurka, tärnad
50 g
pistagenötter, hackade
1
citron, skal och juice
2 msk
olivolja
3 msk
rostad lök
2 msk
persilja, hackad

Yoghurtdressing

1 dl
mezeyoghurt
0.5
vitlöksklyfta, riven
1 tsk
dijonsenap
Nyhet
Gör rätten ekologisk. Testa Bosarpkyckling!

INGREDIENSER

INGREDIENSER

Härlig couscoussallad med frisk smakkombination av kyckling, gula russin, pistagenötter och rostad lök. Yoghurtdressingen har smak av vitlök och dijonsenap och ger salladen dess stjärnglans.

Så här gör du

Kyckling- och couscoussallad: Tillaga couscous efter anvisningarna på förpackningen, exempelvis med kycklingfond. Gör under tiden yoghurtdressingen.

Blanda couscous med gula russin, tärnad gurka och hackade pistagenötter. Vänd i citronjuice och rivet skal samt olivolja.

Toppa med kyckling, rostad lök och hackad persilja.

Yoghurtdressingen: Lägg 1 dl mexeyoghurt i en skål. Riv ner en halv vitlöksklyfta och tillsätt 1 tsk dijonsenap. Rör om. Smaka av med salt och peppar.

Smaklig måltid!

Nyhet
Gör rätten ekologisk. Testa Bosarpkyckling!