Mexikansk kycklingsallad
(1 röster)

Betyg

Rösta
Stäng

Mexikansk kycklingsallad med BBQ Stekt & tärnad kyckling

15 min |

Smarrigt recept på en lättlagad kycklingsallad med mexikansk touch. BBQ Stekt & tärnad kyckling gör rätten extra matig och god.

Ingredienser

Mexikansk kycklingsallad

250 g
kokta svarta bönor
100 g
majs
1
röd paprika, finhackad
3
salladslökar, skivade
0.5
grön chili, finhackad
2 msk
äppelvidervinäger
4 msk
olivolja
2 msk
skuren gräslök
Salt och peppar

Mexikansk salladsdressing

1 dl
majonnäs
2 msk
gräddfil
1 tsk
rökt paprikapulver
Nyhet
Ekologiskt? Testa Bosarpkyckling!

INGREDIENSER

INGREDIENSER

Smarrigt recept på en lättlagad kycklingsallad med mexikansk touch. BBQ Stekt & tärnad kyckling gör rätten extra matig och god.

Så här gör du

Mexikansk kycklingsallad: Stek majskornen i en het panna så att de får färg och låt svalna i en bunke. Blanda med bönor, chili, paprika, salladslökar, vinäger och olja.

Dressing: Blanda en dressing på majonnäs, gräddfil och rökt paprikapulver. Smaka av med salt och peppar

Vänd i gräslök i salladen vid servering och smaka av med salt och peppar.

Hej, visste du att?

Kyckling från Kronfågel är 100 % svensk kyckling omsorgsfullt uppfödd på våra svenska gårdar, vilket innebär god djurhållning, högsta kvalitet och hälsosam, klimatsmart mat på tallriken.

Ursprung kyckling: Född, uppväxt, slaktad i Sverige.

Nyhet
Ekologiskt? Testa Bosarpkyckling!