Mexikansk kycklingsallad med BBQ Stekt & tärnad kyckling
Ingredienser
Mexikansk kycklingsallad
Mexikansk salladsdressing
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Smarrigt recept på en lättlagad kycklingsallad med mexikansk touch. BBQ Stekt & tärnad kyckling gör rätten extra matig och god.
Så här gör du
Mexikansk kycklingsallad: Stek majskornen i en het panna så att de får färg och låt svalna i en bunke. Blanda med bönor, chili, paprika, salladslökar, vinäger och olja.
Dressing: Blanda en dressing på majonnäs, gräddfil och rökt paprikapulver. Smaka av med salt och peppar
Vänd i gräslök i salladen vid servering och smaka av med salt och peppar.
Kyckling från Kronfågel är 100 % svensk kyckling omsorgsfullt uppfödd på våra svenska gårdar, vilket innebär god djurhållning, högsta kvalitet och hälsosam, klimatsmart mat på tallriken.
Ursprung kyckling: Född, uppväxt, slaktad i Sverige.
Kycklingburgare med cheddarost och senapsdressing
Salad Nicoise med kycklinginnerfilé Provencal
Banh mi med kyckling sweet chili-vietnamesisk macka
Foodprepp med kycklinggryta
Quesadillas med Stekt och skivad kyckling Mexican
Tacos med strimlad kycklingbröstfilé ”Taco” med ananassalsa
Sallad med strimlad alspånsrökt kyckling och dijonvinägrett