Mexikansk kycklingsallad med BBQ Stekt & tärnad kyckling
15 min |
Ingredienser
Mexikansk kycklingsallad
250 g
kokta svarta bönor
100 g
majs
1
röd paprika, finhackad
3
salladslökar, skivade
0.5
grön chili, finhackad
2 msk
äppelvidervinäger
4 msk
olivolja
2 msk
skuren gräslök
Salt och peppar
Mexikansk salladsdressing
1 dl
majonnäs
2 msk
gräddfil
1 tsk
rökt paprikapulver
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Smarrigt recept på en lättlagad kycklingsallad med mexikansk touch. BBQ Stekt & tärnad kyckling gör rätten extra matig och god.
Så här gör du
Mexikansk kycklingsallad: Stek majskornen i en het panna så att de får färg och låt svalna i en bunke. Blanda med bönor, chili, paprika, salladslökar, vinäger och olja.
Dressing: Blanda en dressing på majonnäs, gräddfil och rökt paprikapulver. Smaka av med salt och peppar
Vänd i gräslök i salladen vid servering och smaka av med salt och peppar.
Hej, visste du att?
Kyckling från Kronfågel är 100 % svensk kyckling omsorgsfullt uppfödd på våra svenska gårdar, vilket innebär god djurhållning, högsta kvalitet och hälsosam, klimatsmart mat på tallriken.
Ursprung kyckling: Född, uppväxt, slaktad i Sverige.