Kyckling Reuben Sandwich
Ingredienser
Kyckling Reuben Sandwich
INGREDIENSER
INGREDIENSER
En variant på klassiska Reuben sandwich där vi bytt ut nötköttet mot en Kyckling-burgare. En rejäl macka med rustika smaker och tillbehör.
Så här gör du
Värm surkålen i en kastrull.
Stek eller grilla kycklingen. Lägg på Emmentalerost så den smälter över kycklingburgaren.
Rosta bröden. Ta en skiva bröd och lägg på Max Original-dressing, surkål och en grillad MAX kycklingburgare.
Bred ut lite dijonsenap på den andra brödskivan som du sen toppar burgaren med. Klart att servera!
Smaklig måltid!
Ingredienser i MAX kycklingburgare: Kycklinglårfilé* 98%, potatisstärkelse, salt, socker, pepparrot, vitpeppar, citronpulver, lök, vitlök, antioxidationsmedel (E331).
*Ursprung Sverige
Ursprung kyckling: Född, uppväxt, slaktad i Sverige. Producerad i Danmark.
Den som är allergisk mot något födoämne bör alltid läsa ingrediensförteckningen på förpackningen noga, även på livsmedel man brukar handla – allt för att vara säker på att innehållet i varan inte har ändrats.
FLER RECEPT
Kycklingsallad med quinoa, äpple, blåbär, fetaost och mandlar
Grön kycklingsallad med salsa verde
Kycklingsallad med rostad pumpa, kikärtor och soltorkad tomat
KycklingSteak California med gurk och avokadosallad och grillad majs
Kycklinglårfilé ”New Orleans” med rice and beans och grillade grönsaksspett
Grön kycklingsallad med salsa verde
Kycklingsallad med rostad pumpa, kikärtor och soltorkad tomat
KycklingSteak California med gurk och avokadosallad och grillad majs
Kycklinglårfilé ”New Orleans” med rice and beans och grillade grönsaksspett
Chicken Mixed Grill American med lökringar och sweet mustard dressing
bbq chicken sallad bowl med svart ris, mango, avokado och hot´n´sweet dressing
Chicken Sandwich á la Swedish cowboy
Albin Johnséns asiatiska Schnitzel