Krämig kycklingpasta med soltorkade tomater och spenat
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
En supersnabb klassisk pastarätt med stekt ekologisk kycklingbröstfilé från Bosarp. Recept av Olle Broström.
Så här gör du
Skala och hacka lök och vitlök. Strimla kycklingen och stek i lite av oljan från tomaterna i en stor stekpanna. Svetta med löken tills den är mjuk.
Tillsätt grädde och koka ihop. Vänd ner tomat och babyspenat och smaka av med salt och peppar, samt citron.
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Blanda såsen med pastan och toppa med persilja, pinjenötter och parmesan innan servering.
EN SUPERSNABB KLASSISK PASTARÄTT MED STEKT EKOLOGISK KYCKLINGBRÖSTFILÉ FRÅN BOSARP. Somliga kallar den världens godaste kyckling eller marry me chicken och vi kan bara hålla med. Krämig och gräddig med umami från de soltorkade tomaterna är det en kycklingrätt värd att bjuda på. Recept av Olle Broström.
Här hittar du ett annat recept med Bosarps kycklingfilé.
Höstig kycklingpaj med sötpotatis
Kormagryta med kyckling, curryrostade kikärtor och naanbröd
Kycklinglårfilé St Louis med cornbread och krämig svartkål
Stora grillfiléer med aubergineröra och bulgursallad
Salad Nicoise med kycklinginnerfilé Provencal
Banh mi med kyckling sweet chili-vietnamesisk macka