
Krämig kycklingpasta med soltorkade tomater och spenat
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
En supersnabb klassisk pastarätt med stekt ekologisk kycklingbröstfilé från Bosarp. Recept av Olle Broström.
Så här gör du
Skala och hacka lök och vitlök. Strimla kycklingen och stek i lite av oljan från tomaterna i en stor stekpanna. Svetta med löken tills den är mjuk.
Tillsätt grädde och koka ihop. Vänd ner tomat och babyspenat och smaka av med salt och peppar, samt citron.
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Blanda såsen med pastan och toppa med persilja, pinjenötter och parmesan innan servering.
EN SUPERSNABB KLASSISK PASTARÄTT MED STEKT EKOLOGISK KYCKLINGBRÖSTFILÉ FRÅN BOSARP. Somliga kallar den världens godaste kyckling eller marry me chicken och vi kan bara hålla med. Krämig och gräddig med umami från de soltorkade tomaterna är det en kycklingrätt värd att bjuda på. Recept av Olle Broström.
Här hittar du ett annat recept med Bosarps kycklingfilé.

Krispig kyckling tillagad i airfryer

Bibimbap med kyckling och gochujangsås, gurka och kimchi

Linguini med kyckling, pesto, tomat och parmesan

Kycklinggryta med röd curry och kokosmjölk

Spicy Chicken Nuggets med vitlöksyoghurt

Spicy Chicken Nuggets i korvbröd och gurkrelish

Kycklingfrikadeller i tomatsås med tagliatelle och burrata

Höstsallad med KycklingSteak, äpple och bluecheese