
Tacos med kycklingnuggets och klassiska tillbehör
Ingredienser

Testa vår Bosarpkyckling!
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Tacos!
med krispiga kycklingnuggets.
Så här gör du
Sätt ugnen på 225 grader. Lägg Kycklingnuggets på en plåt. Sätt in mitt i ugnen 10–13 min.
Låt majsen rinna av. Dela tomater på mitten. Skär gurka i tärningar.
Värm tortillabröd enligt anvisning på förpackningen. Servera som en taco.
Kycklingen till Kronfågels nuggets är uppväxt, slaktad i Sverige. Våra nuggets är producerade i Danmark.
Ingredienser i Kronfågels kycklingnuggets: Kycklingkött 56%, vatten, VETEmjöl, majsstärkelse, raps- och solrosolja, salt, durumVETEmjöl, VETEgluten, SELLERI, tapiokastärkelse, kryddextrakt (SELLERI), druvsocker, bakpulver (E341, E450, E500), vitpeppar, svartpeppar, socker, förtjockningsmedel (E415), modifierad stärkelse.
Den som är allergisk mot något födoämne bör alltid läsa ingrediensförteckningen på förpackningen noga, även på livsmedel man brukar handla – allt för att vara säker på att innehållet i varan inte har ändrats.

Testa vår Bosarpkyckling!

Grön kycklingsallad med salsa verde

Kycklingsallad med rostad pumpa, kikärtor och soltorkad tomat

KycklingSteak California med gurk och avokadosallad och grillad majs

Kycklinglårfilé ”New Orleans” med rice and beans och grillade grönsaksspett

Chicken Mixed Grill American med lökringar och sweet mustard dressing

bbq chicken sallad bowl med svart ris, mango, avokado och hot´n´sweet dressing

Chicken Sandwich á la Swedish cowboy

Albin Johnséns asiatiska Schnitzel