
Kyckling Reuben Sandwich
Ingredienser
Kyckling Reuben Sandwich

INGREDIENSER
INGREDIENSER
En variant på klassiska Reuben sandwich där vi bytt ut nötköttet mot en Kyckling-burgare. En rejäl macka med rustika smaker och tillbehör.
Så här gör du
Värm surkålen i en kastrull.
Stek eller grilla kycklingen. Lägg på Emmentalerost så den smälter över kycklingburgaren.
Rosta bröden. Ta en skiva bröd och lägg på Max Original-dressing, surkål och en grillad MAX kycklingburgare.
Bred ut lite dijonsenap på den andra brödskivan som du sen toppar burgaren med. Klart att servera!
Smaklig måltid!
Ingredienser i MAX kycklingburgare: Kycklinglårfilé* 98%, potatisstärkelse, salt, socker, pepparrot, vitpeppar, citronpulver, lök, vitlök, antioxidationsmedel (E331).
*Ursprung Sverige
Ursprung kyckling: Född, uppväxt, slaktad i Sverige. Producerad i Danmark.
Den som är allergisk mot något födoämne bör alltid läsa ingrediensförteckningen på förpackningen noga, även på livsmedel man brukar handla – allt för att vara säker på att innehållet i varan inte har ändrats.


Krispig kyckling tillagad i airfryer

Bibimbap med kyckling och gochujangsås, gurka och kimchi

Linguini med kyckling, pesto, tomat och parmesan

Kycklinggryta med röd curry och kokosmjölk

Spicy Chicken Nuggets med vitlöksyoghurt

Spicy Chicken Nuggets i korvbröd och gurkrelish

Kycklingfrikadeller i tomatsås med tagliatelle och burrata

Höstsallad med KycklingSteak, äpple och bluecheese