Kyckling-Reuben-Sandwich
(1 röster)

Betyg

Rösta
Stäng

Kyckling Reuben Sandwich

15 min | Enkelt

En variant på klassiska Reuben sandwich där vi bytt ut nötköttet mot en Kyckling-burgare. En rejäl macka med rustika smaker och tillbehör.

Ingredienser

Kyckling Reuben Sandwich

8 skivor
surdegsbröd av Levaintyp
1 paket
Emmentalerost
400 g
surkål
dijonsenap
Persilja
Max Original-dressing
Nyhet
Ekologiskt? Testa Bosarpkyckling!

INGREDIENSER

INGREDIENSER

En variant på klassiska Reuben sandwich där vi bytt ut nötköttet mot en Kyckling-burgare. En rejäl macka med rustika smaker och tillbehör.

Så här gör du

Värm surkålen i en kastrull.

Stek eller grilla kycklingen. Lägg på Emmentalerost så den smälter över kycklingburgaren.

Rosta bröden. Ta en skiva bröd och lägg på Max Original-dressing, surkål och en grillad MAX kycklingburgare.

Bred ut lite dijonsenap på den andra brödskivan som du sen toppar burgaren med. Klart att servera!

Smaklig måltid!

Hej, visste du att?

Ingredienser i MAX kycklingburgare: Kycklinglårfilé* 98%, potatisstärkelse, salt, socker, pepparrot, vitpeppar, citronpulver, lök, vitlök, antioxidationsmedel (E331).
*Ursprung Sverige

Ursprung kyckling: Född, uppväxt, slaktad i Sverige. Producerad i Danmark.

Den som är allergisk mot något födoämne bör alltid läsa ingrediensförteckningen på förpackningen noga, även på livsmedel man brukar handla – allt för att vara säker på att innehållet i varan inte har ändrats.

Nyhet
Ekologiskt? Testa Bosarpkyckling!