Snabb kycklinglasagne med grönkål
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Supersnabb, god och elegant lasagne tillsammans med stekt och skivad kyckling Recept av Markiz Tainton.
Så här gör du
Repa grönkålen och lägg ⅔ i ett durkslag. Koka upp vatten och häll över kålen.
Skölj i kallt vatten och krama ur.
Stek resterande grönkål i smör-& rapsolja.
Mixa den kokta kålen, mandlar och vitlök.
Tillsätt ricotta, 1½ dl riven ost. Salt och peppar. Mixa till en krämig pesto.
Koka lasagneplattorna enligt anvisning på förpackningen.
Vid uppläggning: Varva lasagneplattor med pesto och kyckling direkt på tallrikar. Toppa med grönkål, riven ost och lite citronzest.
Servera gärna lasagnen tillsammans med en god morotssallad.
Kycklingburgare med cheddarost och senapsdressing
Salad Nicoise med kycklinginnerfilé Provencal
Banh mi med kyckling sweet chili-vietnamesisk macka
Foodprepp med kycklinggryta
Quesadillas med Stekt och skivad kyckling Mexican
Tacos med strimlad kycklingbröstfilé ”Taco” med ananassalsa
Sallad med strimlad alspånsrökt kyckling och dijonvinägrett