KYCKLINGGRILLKORV Klassisk med edamame och fetaoströra
Ingredienser
Kycklinggrillkorv Klassisk
Edamame & Fetaoströra
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Sältan och syran från fetaosten och citronen ger extra smak till den milda klassiska kycklinggrillkorven
Så här gör du
Koka upp 4 vatten. Ta kastrullen från värmen, lägg i bönorna och låt ligga 3-4 minuter. Häll av vattnet och kyl bönorna i kallt vatten. Mixa bönorna med samtliga ingredienser. Smaka av med salt och peppar.
Strimla kycklingbaconet och stek i panna med lite olja i några minuter. Grilla kycklingkorven.
Servera grillad Kycklinggrillkorv Klassisk i bröd med edamaeröran. Toppa med stekt kycklingbacon och ärtskott.
Ursprung: Sverige då kycklingen är både uppfödd på svenska gårdar och slaktad i Sverige.
Ingredienser
Innehåll: 100 % svensk kyckling. Kycklingkött 62%, vatten, kycklingskinn, rapsolja, potatisstärkelse, salt, potatisfiber, lök, vitpeppar, paprika, muskot, koriander, kardemumma, socker, konserveringsmedel (E250), antioxidationsmedel (E301), arom. Kollagentarm. Äkta alspånsrökt.
Ursprung kyckling: Född, uppväxt, slaktad i Sverige.
Allergi
Den som är allergisk mot något födoämne bör alltid läsa ingrediensförteckningen på förpackningen noga, även på livsmedel man brukar handla – allt för att vara säker på att innehållet i varan inte har ändrats.
Kycklinggryta med röd curry och kokosmjölk
Spicy Chicken Nuggets med vitlöksyoghurt
Spicy Chicken Nuggets i korvbröd och gurkrelish
Kycklingfrikadeller i tomatsås med tagliatelle och burrata
Höstsallad med KycklingSteak, äpple och bluecheese
Sataykycklinggryta med shiitake, kokos och limeblad
Höstig kycklingpaj med sötpotatis
Kormagryta med kyckling, curryrostade kikärtor och naanbröd