
KYCKLINGGRILLKORV Klassisk med edamame och fetaoströra
Ingredienser
Kycklinggrillkorv Klassisk
Edamame & Fetaoströra
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Sältan och syran från fetaosten och citronen blir en extra kick till den milda klassiska kycklinggrillkorven
Så här gör du
Koka upp 4 vatten. Ta kastrullen från värmen, lägg i bönorna och låt ligga 3-4 minuter. Häll av vattnet och kyl bönorna i kallt vatten. Mixa bönorna med samtliga ingredienser. Smaka av med salt och peppar.
Strimla kycklingbaconet och stek i panna med lite olja i några minuter.
Servera grillad Kycklinggrillkorv Klassisk i bröd med edamaeröran. Toppa med stekt kycklingbacon och ärtskott.

Minutfilé med honungs- och ingefärsglacerad brysselkål

Kycklingpaj med grönkål och getost

Vintersoppa med kycklingfärs och rotfrukter

Krämig saffranspasta med kycklingprinskorv

Ugnsbakad kycklingfilé med hasselnötter, salvia och citron

Tunnbrödspizza med kycklingkebab, svamp och fikon

Persisk julkyckling med saffransris och granatäpple

KycklingSteak med stuvad grönkål och smashed potatoes