Kycklingkorv_edamame
(2 röster)

Betyg

Rösta
Stäng

KYCKLINGGRILLKORV Klassisk med edamame och fetaoströra

30 min | Enkelt

Sältan och syran från fetaosten och citronen ger extra smak till den milda klassiska kycklinggrillkorven

Ingredienser

Kycklinggrillkorv Klassisk

Edamame & Fetaoströra

3 dl
edamamebönor frysta
1 st
vitlöksklyfta
3 msk
olivolja
2 tsk
citronjuice
150 g
fetaost
salt och peppar

INGREDIENSER

INGREDIENSER

Sältan och syran från fetaosten och citronen ger extra smak till den milda klassiska kycklinggrillkorven

Så här gör du

Koka upp 4 vatten. Ta kastrullen från värmen, lägg i bönorna och låt ligga 3-4 minuter. Häll av vattnet och kyl bönorna i kallt vatten. Mixa bönorna med samtliga ingredienser. Smaka av med salt och peppar.

Strimla kycklingbaconet och stek i panna med lite olja i några minuter. Grilla kycklingkorven.

Servera grillad Kycklinggrillkorv Klassisk i bröd med edamaeröran. Toppa med  stekt kycklingbacon och ärtskott.

Hej, visste du att?

Ursprung: Sverige då kycklingen är både uppfödd på svenska gårdar och slaktad i Sverige.

Ingredienser

Innehåll: 100 % svensk kyckling. Kycklingkött 62%, vatten, kycklingskinn, rapsolja, potatisstärkelse, salt, potatisfiber, lök, vitpeppar, paprika, muskot, koriander, kardemumma, socker, konserveringsmedel (E250), antioxidationsmedel (E301), arom. Kollagentarm. Äkta alspånsrökt.

Ursprung kyckling: Född, uppväxt, slaktad i Sverige.

Allergi

Den som är allergisk mot något födoämne bör alltid läsa ingrediensförteckningen på förpackningen noga, även på livsmedel man brukar handla – allt för att vara säker på att innehållet i varan inte har ändrats.