
Grön ärtssoppa med Kycklingchorizo
Ingredienser

Testa vår Bosarpkyckling!
INGREDIENSER
INGREDIENSER
vabba - nu - igen - soppa
med gröna ärtor och slantar av Kycklingchorizo.
Så här gör du
Hetta upp olja i en gryta. Fräs solroskärnor och fänkålsfrön i 1 min under omrörning. Höllärtor och riven ingefära. Fräs ytterligare 1 min.
Häll i vatten samt kokosmjölk eller grädde. Smaka av med salt och peppar. Låt sjuda på låg värme under lock ca 10 min. Rör om då och då.
Skiva Kycklingchorizon. Fräs den i olja på hög värme så den får lite färg. Lägg den sedan åt sidan.
Tillsätt mynta. Mixa till en slät soppa. Toppa med Kycklingchorizoslantarna. Servera gärna med ett gott bröd.

Testa vår Bosarpkyckling!

Grillad kycklingfilé med pit beans, friterad majs och pepparrotscrème

Bao Bun chicken satay med crunchy jordnötsmayo

Grillad minutfilé med grillat potatisknyte och romescosås

Kycklinglårfilé Black Garlic med krossad potatissallad med smak av apelsin

Pizza Bianca med Kycklingprinskorv

Lyxiga minipajer med kycklingköttbullar

Kycklingsliders med dillmajo och Västerbottensost

Hel ugnsbakad kyckling med citron och dillmarinad