Korv i våfflamed smördeg och kycklinggrillkorv
Ingredienser
Ingredienser
Het cheddardipp
Tomat & Paprikasalsa
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Med smördeg, kycklinggrillkorv och fantasi
gör du den här enkla "korv i våffla".
Så här gör du
Korv
Trä korven på spetten.
Placera korven i ena änden av ett smördegsark. Skär smördegen vertikalt. Vik över och tryck till sidorna. Grädda i ett våffeljärn tills de är gyllene.
Het cheddardipp
Smält smöret i en kastrull och vispa ner mjölet. Späd med mjölk och vispa jämnt. Smält ner osten och smaka upp med chili, paprikapulver och eventuellt lite salt.
Tomat & Paprikasalsa
Pensla paprikorna med lite olja och grilla runt om tills lätt svarta. Lägg i en bunke, täck med plastfilm och låt svalna (det gör att de blir lättare att skala sedan).
Strimla chilin i tunna ringar.
Ta bort det tunna skalet på paprikorna och tärna i centimeterstora tärningar. Blanda med övriga ingredienser och smaka av med salt och peppar.
Tips!
För att underlätta köper du färdiga dipsåser efter tycke och smak.