Kycklingkebab med bröd och vitlökssås
Ingredienser
Kycklingkebab
Vitlökssås
Citronmarinerad rödkål
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Gör Markiz Taintons supergoda och snabba kycklingkebab!
Så här gör du
Vitlökssås
Hacka vitlöksklyftorna och blanda ihop alla ingredienser. Salta och peppra.
Såsen blir godare av att stå och dra en stund i kylen innan servering.
Citronmarinerad rödkål
Hyvla rödkålen tunt och salta. Blanda runt och pressa ut vätskan. Blanda ner citron, mynta och olja.
Kycklingkebab
Stek kycklingkebaben i matolja 4-5 minuter på medelvärme, tillsätt 2 msk vatten och låt steka till vattnet dunstat bort.
Fyll pitabröden med kebab, rödkålsallad och vitlökssås.
FLER RECEPT
Grön kycklingsallad med salsa verde
Kycklingsallad med rostad pumpa, kikärtor och soltorkad tomat
KycklingSteak California med gurk och avokadosallad och grillad majs
Kycklinglårfilé ”New Orleans” med rice and beans och grillade grönsaksspett
Chicken Mixed Grill American med lökringar och sweet mustard dressing
bbq chicken sallad bowl med svart ris, mango, avokado och hot´n´sweet dressing
Chicken Sandwich á la Swedish cowboy
Albin Johnséns asiatiska Schnitzel