Kycklingmacka med överbliven kyckling, currymajonnäs och saltgurka
Ingredienser
Restkyckling
Currymajonnäs
Tillbehör
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Grymt god macka med kyckling från gårdagen. Recept av Olle Broström.
Så här gör du
Blanda äggula, senap och citron. Tillsätt olja droppvis under konstant vispning. Smaka av med salt. Fräs curryn i lite smör och låt svalna. Blanda ner curryn i majonnäsen och vänd i crème fraiche.
Blanda upp kycklingen med currymajonnäs till en härlig konsistens. Stek kycklingbacon krispigt i en panna. Rosta bröden och lägg ihop mackorna med sallad, tomat, saltgurka, bacon och kycklingröra, och toppa allt med smörgåskrasse.
Kycklingburgare med cheddarost och senapsdressing
Salad Nicoise med kycklinginnerfilé Provencal
Banh mi med kyckling sweet chili-vietnamesisk macka
Foodprepp med kycklinggryta
Quesadillas med Stekt och skivad kyckling Mexican
Tacos med strimlad kycklingbröstfilé ”Taco” med ananassalsa
Sallad med strimlad alspånsrökt kyckling och dijonvinägrett