
Kycklingmacka med överbliven kyckling, currymajonnäs och saltgurka
Ingredienser
Restkyckling
Currymajonnäs
Tillbehör
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Grymt god macka med kyckling från gårdagen. Recept av Olle Broström.
Så här gör du
Blanda äggula, senap och citron. Tillsätt olja droppvis under konstant vispning. Smaka av med salt. Fräs curryn i lite smör och låt svalna. Blanda ner curryn i majonnäsen och vänd i crème fraiche.
Blanda upp kycklingen med currymajonnäs till en härlig konsistens. Stek kycklingbacon krispigt i en panna. Rosta bröden och lägg ihop mackorna med sallad, tomat, saltgurka, bacon och kycklingröra, och toppa allt med smörgåskrasse.

Krispig kyckling tillagad i airfryer

Bibimbap med kyckling och gochujangsås, gurka och kimchi

Linguini med kyckling, pesto, tomat och parmesan

Kycklinggryta med röd curry och kokosmjölk

Spicy Chicken Nuggets med vitlöksyoghurt

Spicy Chicken Nuggets i korvbröd och gurkrelish

Kycklingfrikadeller i tomatsås med tagliatelle och burrata

Höstsallad med KycklingSteak, äpple och bluecheese