Kycklingröra på sojamarinerad gurka
Ingredienser
Testa vår Bosarpkyckling!
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Ett enkelt och smakrikt tilltugg till Halloween av Markiz Tainton.
Umami från sojamarinerad gurka med lime och wasabi, gör denna smakbit ljuvlig!
Så här gör du
Finhacka kycklingen och blanda med majonnäs, crème fraiche, limeskal, limesaft och wasabipasta i en skål.
Skär gurkan i 12 skivor och marinera i soja. Lägg på ett fat.
Toppa med kycklingröra, sesamfrön och skuren gräslök.
Ätklar kycklingfilé – milt kryddade för klassisk naturell smak som passar till många olika rätter. Ät den kall eller varm.
Ingredienser: Kycklingbröstfilé, salt, stabiliseringsmedel (E450, E451), druvsocker, surhetsreglerande medel (E262), antioxidationsmedel (E301), arom. Till 100g färdig kyckling har använts 110g kyckling.
Ursprung, kyckling: Född, uppväxt, slaktad i Sverige.
Testa vår Bosarpkyckling!
Grön kycklingsallad med salsa verde
Kycklingsallad med rostad pumpa, kikärtor och soltorkad tomat
KycklingSteak California med gurk och avokadosallad och grillad majs
Kycklinglårfilé ”New Orleans” med rice and beans och grillade grönsaksspett
Chicken Mixed Grill American med lökringar och sweet mustard dressing
bbq chicken sallad bowl med svart ris, mango, avokado och hot´n´sweet dressing
Chicken Sandwich á la Swedish cowboy
Albin Johnséns asiatiska Schnitzel