Kycklingpasta med tomat, chili och persilja
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Lätt vardagspasta med bara fem ingredienser.
Så här gör du
Kycklingpasta
Koka upp en stor kastrull med vatten och salt.
Stek tomaterna och chili i olivolja på medelhög värme i ca 3 minuter. Släng i kycklingen och hälften av persiljan och stek på medelvärme i 3 minuter.
När pastan är al dente lyfter du över den till pannan och tillsätter resten av persiljan. Rör om väl. Låt dra i minst 2 minuter på svag värme under omrörning.
Smaka av med grovmalen svartpeppar.

Minutfilé med honungs- och ingefärsglacerad brysselkål

Kycklingpaj med grönkål och getost

Vintersoppa med kycklingfärs och rotfrukter

Krämig saffranspasta med kycklingprinskorv

Ugnsbakad kycklingfilé med hasselnötter, salvia och citron

Tunnbrödspizza med kycklingkebab, svamp och fikon

Persisk julkyckling med saffransris och granatäpple

KycklingSteak med stuvad grönkål och smashed potatoes