Kycklingpasta med tomat, chili och persilja
15 min | Enkelt
Ingredienser
1 pkt
linguine
1 knippe
blad- eller kruspersilja, finhackad
1 st
chili, finhackad
200 g
babytomater, skivade
salt, peppar, olivolja
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Lätt vardagspasta med bara fem ingredienser.
Så här gör du
Kycklingpasta
Koka upp en stor kastrull med vatten och salt.
Stek tomaterna och chili i olivolja på medelhög värme i ca 3 minuter. Släng i kycklingen och hälften av persiljan och stek på medelvärme i 3 minuter.
När pastan är al dente lyfter du över den till pannan och tillsätter resten av persiljan. Rör om väl. Låt dra i minst 2 minuter på svag värme under omrörning.
Smaka av med grovmalen svartpeppar.
Kycklingburgare med cheddarost och senapsdressing
Salad Nicoise med kycklinginnerfilé Provencal
Banh mi med kyckling sweet chili-vietnamesisk macka
Foodprepp med kycklinggryta
Quesadillas med Stekt och skivad kyckling Mexican
Tacos med strimlad kycklingbröstfilé ”Taco” med ananassalsa
Sallad med strimlad alspånsrökt kyckling och dijonvinägrett