Rostad röd currykyckling med frasiga grönsaker
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Laga allt i en och samma panna! Recept med 5 ingredienser av Markiz Tainton.
Så här gör du
Tina kycklingen över natten, enligt anvisning på förpackningen.
Sätt ugnen på 225°C.
Halvera potatisen. Dela blomkålen i buketter. Lägg potatis och blomkål i en oljad ugnsform och blanda runt ordentligt. Krydda med röd currykrydda och salt.
Lägg på kycklingklubborna och krydda. Ringla över olja. Rosta i ugnen i ca 30 min eller tills 82 grader i innertemperatur.
Servera med kall naturell yoghurt.
Kronfågels kyckling är tillverkad av 100 % svensk kyckling.
Kycklingen har ursprung Sverige då den är både uppfödd på våra svenska gårdar och slaktad här. Läs gärna mer om våra svenska gårdar under den här länken=>.
Den som är allergisk mot något födoämne bör alltid läsa ingrediensförteckningen på förpackningen noga, även på livsmedel man brukar handla – allt för att vara säker på att innehållet i varan inte har ändrats.
Kycklingsallad med quinoa, äpple, blåbär, fetaost och mandlar
Grön kycklingsallad med salsa verde
Kycklingsallad med rostad pumpa, kikärtor och soltorkad tomat
KycklingSteak California med gurk och avokadosallad och grillad majs
Kycklinglårfilé ”New Orleans” med rice and beans och grillade grönsaksspett
Chicken Mixed Grill American med lökringar och sweet mustard dressing
bbq chicken sallad bowl med svart ris, mango, avokado och hot´n´sweet dressing
Chicken Sandwich á la Swedish cowboy