Rostad röd currykyckling med frasiga grönsaker
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Laga allt i en och samma panna! Recept med 5 ingredienser av Markiz Tainton.
Så här gör du
Tina kycklingen över natten, enligt anvisning på förpackningen.
Sätt ugnen på 225°C.
Halvera potatisen. Dela blomkålen i buketter. Lägg potatis och blomkål i en oljad ugnsform och blanda runt ordentligt. Krydda med röd currykrydda och salt.
Lägg på kycklingklubborna och krydda. Ringla över olja. Rosta i ugnen i ca 30 min eller tills 82 grader i innertemperatur.
Servera med kall naturell yoghurt.
Kronfågels kyckling är tillverkad av 100 % svensk kyckling.
Kycklingen har ursprung Sverige då den är både uppfödd på våra svenska gårdar och slaktad här. Läs gärna mer om våra svenska gårdar under den här länken=>.
Den som är allergisk mot något födoämne bör alltid läsa ingrediensförteckningen på förpackningen noga, även på livsmedel man brukar handla – allt för att vara säker på att innehållet i varan inte har ändrats.

Grön kycklingsallad med salsa verde

Kycklingsallad med rostad pumpa, kikärtor och soltorkad tomat

KycklingSteak California med gurk och avokadosallad och grillad majs

Kycklinglårfilé ”New Orleans” med rice and beans och grillade grönsaksspett

Chicken Mixed Grill American med lökringar och sweet mustard dressing

bbq chicken sallad bowl med svart ris, mango, avokado och hot´n´sweet dressing

Chicken Sandwich á la Swedish cowboy

Albin Johnséns asiatiska Schnitzel