Allt i en panna med kycklingone pot chicken
Ingredienser
Kyckling
Marinad
Ris
Topping
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Enkelt, bekvämt och sparar disk när man lagar all mat i en panna. Här med kycklingklubba som blir mör och saftig.
Så här gör du
Marinad
Blanda kycklingklubborna med salt, yoghurt, ingefärspasta, vitlökspasta, gurkmeja och röd chili.
Stek kyckling och koka ris
Hetta upp olja i en kastrull och stek kycklingen tills den är brun i 10-12 minuter på medelvärme.
Lyft ur kycklingen, tillsätt skivad lök, en skvätt vatten, lagerblad, tomater, persilja och ingefärspasta. Häll av vattnet från riset och fräs med övriga ingredienser i 2-3 minuter.
Tillsätt kokosmjölk och varmt vatten.
Lägg tillbaka kycklingen på toppen av riset i grytan.
Koka i 15-20 minuter på låg värme med locket på.
Topping
Strö över garam masala, hackade korianderblad och lite smör.
Kycklinggryta med röd curry och kokosmjölk
Spicy Chicken Nuggets med vitlöksyoghurt
Spicy Chicken Nuggets i korvbröd och gurkrelish
Kycklingfrikadeller i tomatsås med tagliatelle och burrata
Höstsallad med KycklingSteak, äpple och bluecheese
Sataykycklinggryta med shiitake, kokos och limeblad
Höstig kycklingpaj med sötpotatis
Julköttbullar med mandel