Snabb kycklinglasagne med grönkål
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Supersnabb, god och elegant lasagne tillsammans med stekt och skivad kyckling Recept av Markiz Tainton.
Så här gör du
Repa grönkålen och lägg ⅔ i ett durkslag. Koka upp vatten och häll över kålen.
Skölj i kallt vatten och krama ur.
Stek resterande grönkål i smör-& rapsolja.
Mixa den kokta kålen, mandlar och vitlök.
Tillsätt ricotta, 1½ dl riven ost. Salt och peppar. Mixa till en krämig pesto.
Koka lasagneplattorna enligt anvisning på förpackningen.
Vid uppläggning: Varva lasagneplattor med pesto och kyckling direkt på tallrikar. Toppa med grönkål, riven ost och lite citronzest.
Servera gärna lasagnen tillsammans med en god morotssallad.
FLER RECEPT
Grön kycklingsallad med salsa verde
Kycklingsallad med rostad pumpa, kikärtor och soltorkad tomat
KycklingSteak California med gurk och avokadosallad och grillad majs
Kycklinglårfilé ”New Orleans” med rice and beans och grillade grönsaksspett
Chicken Mixed Grill American med lökringar och sweet mustard dressing
bbq chicken sallad bowl med svart ris, mango, avokado och hot´n´sweet dressing
Chicken Sandwich á la Swedish cowboy
Albin Johnséns asiatiska Schnitzel