
Strimlad kycklingkebab i pitabröd
25 min |
Ingredienser
Kycklingkebab
600 g
Strimlad lårfilé, Kebab
4
pitabröd
2
tomater, tärnade
1
rödlök, tunt skivad
2 msk
persilja
4
rädisor, tunt skivade
3
fefferonis, tunt skivade
2 msk
olivolja
2 dl
meze-yoghurt
Chilisås
1
gul lök, finhackad
1
vitlöksklyfta, hackad
2 dl
krossade tomater
1 dl
chilisås
1 tsk
tabasco eller harissa
0.5
rökt paprikapulver

INGREDIENSER
INGREDIENSER
Kycklingkebab som är mycket gott och busenkel att göra. Serveras i pitabröd tillsammans med krispiga grönsaker, meze-yoghurt och het chilisås.
Så här gör du
Chilisås: Fräs lök och vitlök i lite olja och tillsätt tomater. Låt sjuda i cirka 5 minuter.
Tillsätt övriga ingredienser. Mixa slät och smaka av med salt och peppar.
Blanda en sallad av grönsakerna. Vänd i olivolja och smaka av med salt.
Stek kycklingen snabbt tills den är genomstekt.
Värm bröden och fyll med yoghurt, chilisås, sallad och kyckling.
Smaklig måltid!
