Svampomelett med strimlad kyckling
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
En fluffig och krämig omelett svampfyllning och toppad med strimlad kyckling
Så här gör du
Värm upp en stekpanna med smör eller olja på medelvärme.
Lägg i de hackade löken och stek tills de är mjuka och genomskinliga.
Tillsätt svamparna och stek tills de är mjuka och har släppt ifrån sig sin vätska. Låt vätskan koka bort.
I en skål, vispa äggen och rör i riven ost om du vill ha en extra krämig omelett. Tillsätt salt och peppar efter smak.
Häll äggblandningen över svamp och lök i stekpannan.
När botten börjat stelna, strössla över strimlad kyckling.
Låt omeletten steka i några minuter tills botten är fast.
Använd en stekspade för att försiktigt lyfta och vika omeletten på mitten.
Låt omeletten steka i ytterligare någon minut tills den är genomstekt efter din smak.
Servera omeletten varm med några färska örter eller en sallad på sidan om du vill.
Kycklinggryta med röd curry och kokosmjölk
Spicy Chicken Nuggets med vitlöksyoghurt
Spicy Chicken Nuggets i korvbröd och gurkrelish
Kycklingfrikadeller i tomatsås med tagliatelle och burrata
Höstsallad med KycklingSteak, äpple och bluecheese
Sataykycklinggryta med shiitake, kokos och limeblad
Höstig kycklingpaj med sötpotatis
Kormagryta med kyckling, curryrostade kikärtor och naanbröd