Svampomelett med strimlad kyckling
Ingredienser
![Nyhet](https://cdn.kronfagel.se/app/uploads/2023/09/01171902/1489_Alspansrokt_strimlad_kyckling-270x277.png)
INGREDIENSER
INGREDIENSER
En fluffig och krämig omelett svampfyllning och toppad med strimlad kyckling
Så här gör du
Värm upp en stekpanna med smör eller olja på medelvärme.
Lägg i de hackade löken och stek tills de är mjuka och genomskinliga.
Tillsätt svamparna och stek tills de är mjuka och har släppt ifrån sig sin vätska. Låt vätskan koka bort.
I en skål, vispa äggen och rör i riven ost om du vill ha en extra krämig omelett. Tillsätt salt och peppar efter smak.
Häll äggblandningen över svamp och lök i stekpannan.
När botten börjat stelna, strössla över strimlad kyckling.
Låt omeletten steka i några minuter tills botten är fast.
Använd en stekspade för att försiktigt lyfta och vika omeletten på mitten.
Låt omeletten steka i ytterligare någon minut tills den är genomstekt efter din smak.
Servera omeletten varm med några färska örter eller en sallad på sidan om du vill.
![Nyhet](https://cdn.kronfagel.se/app/uploads/2023/09/01171902/1489_Alspansrokt_strimlad_kyckling-270x277.png)