Tarte flambé Pizza från Alsace
Ingredienser
Tarte flambé
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Tunn och härligt spröd pizza med ursprung i Alsace. Tarte flambé är inte baserad på tomatsås, utan krämig färskost och lagrad ost i kombination med söt lök och salt kycklingbacon.
Så här gör du
Sätt ugnen på 225°. Kavla ut pizzadegen tunt på en smord plåt. Stryk ett lager med Philadelphiaost ända ut i kanterna.
Skiva lök och fördela den jämnt över pizzadagen. Salta, peppra och ringla över olivoljan.
Strimla kycklingbacon och fördela över botten. Strö riven ost över.
Grädda i ugnen i cirka 15 minuter. Hacka under tiden timjan och rosmarin fint.
Ta ut pizzan och strö örterna över.
Smaklig måltid!
Kronfågels kycklingbacon är tillverkad av 100 % svensk kyckling.
Kycklingen har ursprung Sverige då den är både uppfödd på våra svenska gårdar och slaktad här. Läs gärna mer om våra svenska gårdar under den här länken=>.
Den som är allergisk mot något födoämne bör alltid läsa ingrediensförteckningen på förpackningen noga, även på livsmedel man brukar handla – allt för att vara säker på att innehållet i varan inte har ändrats.
Grön kycklingsallad med salsa verde
Kycklingsallad med rostad pumpa, kikärtor och soltorkad tomat
KycklingSteak California med gurk och avokadosallad och grillad majs
Kycklinglårfilé ”New Orleans” med rice and beans och grillade grönsaksspett
Chicken Mixed Grill American med lökringar och sweet mustard dressing
bbq chicken sallad bowl med svart ris, mango, avokado och hot´n´sweet dressing
Chicken Sandwich á la Swedish cowboy
Albin Johnséns asiatiska Schnitzel