Krämig saffranspasta med kycklingprinskorv
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Enkel, god och värmande pastarätt med kycklingprinskorv av Markiz Tainton.
Så här gör du
Koka pastan och häll av vattnet när den är al dente.
Medan pastan kokar fräs rödlök och äpple i smör i någon minut utan att det får färg. Tillsätt saffran, rör om och blanda i grädde och crème fraiche. Koka upp såsen och låt den sedan sjuda tills den tjocknar.
Lägg i kycklingprinskorven och låt såsen sjuda vidare i ca 2-3 minuter. Tillsätt nu citronsaft och smaka av med salt och peppar. Blanda såsen tillsammans med den kokta pastan. Servera saffranspastan direkt. Smaklig måltid!
Ursprung kyckling: Född, uppväxt, slaktad i Sverige. Den som är allergisk mot något födoämne bör alltid läsa ingrediensförteckningen på förpackningen noga, även på livsmedel man brukar handla – allt för att vara säker på att innehållet i varan inte har ändrats.
Kycklingburgare med cheddarost och senapsdressing
Salad Nicoise med kycklinginnerfilé Provencal
Banh mi med kyckling sweet chili-vietnamesisk macka
Foodprepp med kycklinggryta
Quesadillas med Stekt och skivad kyckling Mexican
Tacos med strimlad kycklingbröstfilé ”Taco” med ananassalsa
Sallad med strimlad alspånsrökt kyckling och dijonvinägrett