
Korv med bröd toppat med karamelliserad lök och grov senapsmajonnäs
20 min |
Ingredienser
4
Kycklingwienerkorvar
2
lagerblad
0.5
lök, skivad
Karamelliserad lök
2.5
lök, skivad
2 tsk
socker
2 msk
smör
2 msk
vitvinsvinäger
Senapsmajonnäs
1.5 dl
majonnäs
2 msk
grovkornig dijonsenap

INGREDIENSER
INGREDIENSER
Korv med bröd är bra snabbmat, men det kan även vara festmat – allt beror på tillbehör. Toppa kycklingwienerkorv med karamelliserad lök och en fräsch senapsmajonnäs. Kalaset kan börja.
Så här gör du
Korv: Koka upp vatten med lagerblad och en halv skivad lök. Lägg i korven och stäng av värmen.
Karamelliserad lök: Lägg övrig skivad lök i en kastrull med smöret. Låt fräsa utan att det tar färg på svag värme. Det tar runt 15 minuter.
Tillsätt socker och vinäger och låt smälta ihop under 5 ytterligare minuter.
Senapsmajonnäs: Blanda majonnäsen och dijonsenapen. Smaka av med lite salt.
Värm bröden och lägg på korven. Toppa gärna korven med båda ingredienserna.
Smaklig måltid!
