
Korv med bröd toppat med karamelliserad lök och grov senapsmajonnäs
Ingredienser
Karamelliserad lök
Senapsmajonnäs

INGREDIENSER
INGREDIENSER
Korv med bröd är bra snabbmat, men det kan även vara festmat – allt beror på tillbehör. Toppa kycklingwienerkorv med karamelliserad lök och en fräsch senapsmajonnäs. Kalaset kan börja.
Så här gör du
Korv: Koka upp vatten med lagerblad och en halv skivad lök. Lägg i korven och stäng av värmen.
Karamelliserad lök: Lägg övrig skivad lök i en kastrull med smöret. Låt fräsa utan att det tar färg på svag värme. Det tar runt 15 minuter.
Tillsätt socker och vinäger och låt smälta ihop under 5 ytterligare minuter.
Senapsmajonnäs: Blanda majonnäsen och dijonsenapen. Smaka av med lite salt.
Värm bröden och lägg på korven. Toppa gärna korven med båda ingredienserna.
Smaklig måltid!


Krispig kyckling tillagad i airfryer

Bibimbap med kyckling och gochujangsås, gurka och kimchi

Linguini med kyckling, pesto, tomat och parmesan

Kycklinggryta med röd curry och kokosmjölk

Spicy Chicken Nuggets med vitlöksyoghurt

Spicy Chicken Nuggets i korvbröd och gurkrelish

Kycklingfrikadeller i tomatsås med tagliatelle och burrata

Höstsallad med KycklingSteak, äpple och bluecheese