Korv-med-bröd,-toppat-med-karmelliserad-lök-och-senapsmajonnäs
(0 röster)

Betyg

Rösta
Stäng

Korv med bröd toppat med karamelliserad lök och grov senapsmajonnäs

20 min |

Korv med bröd är bra snabbmat, men det kan även vara festmat – allt beror på tillbehör. Toppa kycklingwienerkorv med karamelliserad lök och en fräsch senapsmajonnäs. Kalaset kan börja.

Ingredienser

2
lagerblad
0.5
lök, skivad

Karamelliserad lök

2.5
lök, skivad
2 tsk
socker
2 msk
smör
2 msk
vitvinsvinäger

Senapsmajonnäs

1.5 dl
majonnäs
2 msk
grovkornig dijonsenap
Nyhet
Gör rätten ekologisk. Testa Bosarpkyckling!

INGREDIENSER

INGREDIENSER

Korv med bröd är bra snabbmat, men det kan även vara festmat – allt beror på tillbehör. Toppa kycklingwienerkorv med karamelliserad lök och en fräsch senapsmajonnäs. Kalaset kan börja.

Så här gör du

Korv: Koka upp vatten med lagerblad och en halv skivad lök. Lägg i korven och stäng av värmen.

Karamelliserad lök: Lägg övrig skivad lök i en kastrull med smöret. Låt fräsa utan att det tar färg på svag värme. Det tar runt 15 minuter.

Tillsätt socker och vinäger och låt smälta ihop under 5 ytterligare minuter.

Senapsmajonnäs: Blanda majonnäsen och dijonsenapen. Smaka av med lite salt.

Värm bröden och lägg på korven. Toppa gärna korven med båda ingredienserna.

Smaklig måltid!

Nyhet
Gör rätten ekologisk. Testa Bosarpkyckling!