
Äggröra och kycklingbacon med en tomat- och rödlöksallad
Ingredienser
Äggröra med kycklingbacon
Tomat- och rödlöksallad

INGREDIENSER
INGREDIENSER
Knaperstekt kycklingbacon med äggröra är gott till frukost, brunch eller lunch, ja till och med till middag. Den klassiska tomat- och rödlöksalladen bryter fint av smaken.
Så här gör du
Tomat- och rödlöksallad: Rosta solrosfrön i en het, torr stekpanna och ställ åt sidan för att svalna.
Tärna tomaterna och finhacka löken. Lägg i en skål. Tillsätt vinäger och olja och rör om.
Smaka av med salt och peppar. Toppa med solrosfröna.
Äggröra med kycklingbacon: Stek kycklingbaconet i panna. Knäck upp äggen och tillsätt grädden, vispa lätt.
Häll ägg- och gräddblandningen i en kastrull. Sjud på svag värme under ständig omrörning tills äggen koagulerar. Smaka av med salt och peppar.
Tillsätt hackad gräslök och servera genast tillsammans med baconet och tomatsalladen.


Bao Bun chicken satay med crunchy jordnötsmayo

Grillad minutfilé med grillat potatisknyte och romescosås

Kycklinglårfilé Black Garlic med krossad potatissallad med smak av apelsin

Pizza Bianca med Kycklingprinskorv

Lyxiga minipajer med kycklingköttbullar

Kycklingsliders med dillmajo och Västerbottensost

Hel ugnsbakad kyckling med citron och dillmarinad

Kycklingprinskorv med bröd och räksallad