Bakpotatis med kycklingskagen, pepparrot och rödlök
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Byt ut räkor mot kyckling och gör en annorlunda skagenröra. Garanterad succé!
Så här gör du
Bakpotatis
Stick några hål i potatisarna och baka i ugnen på 225 grader i ca 50-60 minuter.
Kycklingskagen
Skär kycklingen i lite mindre bitar och lägg i en bunke. Tillsätt majonnäs, riven pepparrot, citronsaft och gärna rivet citronskal. Blanda ner skuren dill och smaka av röran med salt och peppar.
Skär ett kryss i potatisarna och tryck ihop från långsidan så potatisen öppnas upp. Fyll potatisen med kycklingskagen och toppa med finskuren rödlök och en dillvippa.
FLER RECEPT
Grön kycklingsallad med salsa verde
Kycklingsallad med rostad pumpa, kikärtor och soltorkad tomat
KycklingSteak California med gurk och avokadosallad och grillad majs
Kycklinglårfilé ”New Orleans” med rice and beans och grillade grönsaksspett
Chicken Mixed Grill American med lökringar och sweet mustard dressing
bbq chicken sallad bowl med svart ris, mango, avokado och hot´n´sweet dressing
Chicken Sandwich á la Swedish cowboy
Albin Johnséns asiatiska Schnitzel