Kycklingnuggets med grönkålsslaw
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Krispiga kycklingnuggets med höstinspirerad coleslaw på grönkål.
Så här gör du
Kyckling
Baka kycklingnuggets i ugnen på 225 grader i 12 minuter.
Fyllning
Strimla grönkål, riv morot och rött äpple, salta. Blanda med majonnäs och smaka av med svartpeppar. Servera gärna tillsammans med några goda dippsåser exempelvis curryremoulad och sweet chili.
Ursprung kyckling: Född, uppväxt, slaktad i Sverige. Den som är allergisk mot något födoämne bör alltid läsa ingrediensförteckningen på förpackningen noga, även på livsmedel man brukar handla – allt för att vara säker på att innehållet i varan inte har ändrats.
Banh mi med kyckling sweet chili-vietnamesisk macka
Sweet chili kyckling bowl med avokado och sjögräsnudlar
Foodprepp med kycklinggryta
Quesadillas med stekt & skivad kyckling ”Mexican”
Tacos med strimlad kycklingbröstfilé ”Taco” med ananassalsa
Sallad med strimlad alspånsrökt kyckling och dijonvinägrett
Kycklingsallad med svarta bönor, nachos och chipotledressing