
Kycklingnuggets med grönkålsslaw
15 min | Enkelt
Ingredienser
400 g
200 g
grönkål, strimlad
1 st
stor morot, riven
1.5 dl
majonnäs
1 st
rött äpple, rivet
0.5 tsk
salt
svartpeppar, nymald
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Krispiga kycklingnuggets med höstinspirerad coleslaw på grönkål.
Så här gör du
Baka kycklingnuggets i ugnen på 225 grader i 12 minuter.
Strimla grönkål, riv morot och rött äpple, salta. Blanda med majonnäs och smaka av med svartpeppar. Servera gärna tillsammans med några goda dippsåser exempelvis curryremoulad och sweet chili.

Minutfilé med honungs- och ingefärsglacerad brysselkål

Kycklingpaj med grönkål och getost

Vintersoppa med kycklingfärs och rotfrukter

Krämig saffranspasta med kycklingprinskorv

Ugnsbakad kycklingfilé med hasselnötter, salvia och citron

Tunnbrödspizza med kycklingkebab, svamp och fikon

Persisk julkyckling med saffransris och granatäpple

KycklingSteak med stuvad grönkål och smashed potatoes