
BBQ Minutfilé Grillkrydda Sweet Texas BBQ potatissallad och korianderpesto
Ingredienser
BBQ minutfilé grillkrydda
Färskpotatissallad
Korianderpesto
Äppeltzatziki
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Färskpotatissallad med sparris, och en fräsch korianderpesto
med BBQ Minutfilé Grillkrydda Sweet Texas BBQ. Signatur Markiz Tainton.
Så här gör du
Skölj och skrubba potatisen noga. Skär de större potatisarna i mindre bitar. Koka potatisen mjuk i saltat vatten.
Skala vitlöksklyftan. Mixa samman alla ingredienser till korianderpeston. Ställ åt sidan.
Bryt av den nedersta delen på sparrisen. Koka den i saltat vatten 2 –3 min. Häll av vattnet och kyl ner sparrisendirekt så att den behåller sin gröna färg. Ansa och strimla löken.
Lägg potatis och grönsaker på ett fat. Ringla över korianderpeston och vänd om. Blanda ner krassen. Servera salladen rumstempererad.
Finriv äpple och blanda med övriga ingredienser till tzatzikin. Smaka av med salt och peppar.
Grilla BBQ Minutfilé Grillkrydda med glaze Sweet Texas BBQ ca 3 min på varje sida tills en innertemp på 70 grader

Kycklingsliders med dillmajo och Västerbottensost

Pizza Bianca med Kycklingprinskorv

Hel ugnsbakad kyckling med citron och dillmarinad

Lyxiga minipajer med kycklingköttbullar

Kycklingschnitzel Cordon Bleu med råstekt potatis och ärtsallad

Italiensk bondsoppa med kyckling och parmesan

Coq au Vin på kycklingklubba

Cevapcici på kycklingfärs med ajvar, rödlök och bulgur