Taco med Strimlad Kycklinglårfilé Vitlök & Chili, melonsalsa och rostad majs
Ingredienser
Strimlad Kycklinglårfilé Vitlök & Chili
Melonsalsa
Majssallad
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Variera din tacofredag med stekt kycklinglårfilé färdigkryddad med vitlök & chili Recept av Markiz Tainton.
Så här gör du
Koka quinoa enligt anvisningarna på förpackningen.
Hetta upp olivolja och stek kycklingen i en het panna under omrörning i ca 3 minuter. Addera en skvätt vatten och fräs i ca 3-4 minuter.
Blanda quinoa med melonen på ett stort fat smaksätt med citronjuice, mynta och salt.
Skär loss majs från kolvarna och lägg i en skål. Blanda fetaost, majs, jalapeno, basilika, koriander och limejuice. Smaka av med salt och peppar. Rör försiktigt i avokado.
Servera kycklingen i mjukt eller hårt bröd tillsammans med quinoasalsa, majssallad och övriga tillbehör.
Kycklingburgare med cheddarost och senapsdressing
Salad Nicoise med kycklinginnerfilé Provencal
Banh mi med kyckling sweet chili-vietnamesisk macka
Foodprepp med kycklinggryta
Quesadillas med Stekt och skivad kyckling Mexican
Tacos med strimlad kycklingbröstfilé ”Taco” med ananassalsa
Sallad med strimlad alspånsrökt kyckling och dijonvinägrett