Frittata med kycklinggrillkorvoch svamp
Ingredienser
      Testa vår Bosarpkyckling!
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Snart - börjar - föräldrarmötet - frittata 
 Mättande och god italiensk omelett
      Så här gör du
Sätt ugnen på 200 grader. Dela Kycklinggrillkorven i mindre bitar. Skala lök. Skiva lök och svamp. Stek i smör i en ugnssäker stekpanna ca 4 min. Rör om kontinuerligt. Smaka av med salt och peppar.
Vispa upp ägg lätt med riven ost. Häll smeten över Kycklinggrillkorv, lök, spenat och svamp. Ställ in i ugnen ca 10 min. Toppa med spenat och gärna lite olivolja.
Måste man steka kycklingkorv? Nej, men den är godast varm
100 % svensk kyckling omsorgsfullt uppfödd på våra svenska gårdar, vilket innebär god djurhållning, högsta kvalitet och hälsosam, klimatsmart mat på tallriken. För dig som är allergisk är det bra att läsa innehållsförteckningen.
Ingredienser: Kycklingkött 62%, vatten, kycklingskinn, rapsolja, potatisstärkelse, salt, potatisfiber, lök, vitpeppar, paprika, muskot, koriander, kardemumma, socker, konserveringsmedel (E250), antioxidationsmedel (E301), arom. Kollagentarm. Äkta alspånsrökt.
Ursprung, kyckling: Född, uppväxt, slaktad i Sverige.
      Testa vår Bosarpkyckling!
Grön kycklingsallad med salsa verde
        Kycklingsallad med rostad pumpa, kikärtor och soltorkad tomat
        KycklingSteak California med gurk och avokadosallad och grillad majs
        Kycklinglårfilé ”New Orleans” med rice and beans och grillade grönsaksspett
        Chicken Mixed Grill American med lökringar och sweet mustard dressing
        bbq chicken sallad bowl med svart ris, mango, avokado och hot´n´sweet dressing
        Chicken Sandwich á la Swedish cowboy
        Albin Johnséns asiatiska Schnitzel