Påsk_Mini_korv_med_bröd_räksallad_ostad lök _1000x1000px
(0 röster)

Betyg

Rösta
Stäng

Kycklingprinskorv med bröd och räksallad

15 min | Enkelt

Korv med bröd de luxe! Perfekt till buffébordet. Signerat Markiz Tainton.

Ingredienser

Prinskorv med bröd

16 st
korvbröd delade i hälften
rostad lök

Räksallad

100 g
räkor, avrunna
0.25 st
gurka, urkärnad och fint tärnad
2 st
salladslök, fint skuren
1 msk
gräslök, fint skuren
0.5 st
citron, skalet
1 dl
Crème Fraiche
1 krm
salt
1 krm
svartpeppar

INGREDIENSER

INGREDIENSER

Korv med bröd de luxe! Perfekt till buffébordet. Signerat Markiz Tainton.

Så här gör du

Räksallad
Sila av räkspad och lägg räkor i en skål.

Dela gurkan på mitten och gröp ur kärnhuset med en sked. Tärna den fint. Finhacka gräslök och strimla salladslök.

Blanda allt med räkorna. Tillsätt citronsaft och Crème Fraiche.  Smaka av med salt och peppar.

Korv med bröd
Stek Kycklingprinskorv i en panna eller grilla på en utegrill.

Värm bröden i ugnen enligt anvisning på förpackningen. Lägg i Kycklingprinskorv i varje bröd. Toppa med räksallad & rostad lök.