
Kycklingköttbullar med kantareller och ärtstomp
Ingredienser
Knallgrön ärtstomp

INGREDIENSER
INGREDIENSER
Förgyll köttbullarna och toppa med lyxiga kantareller! I receptet matchas Kycklingköttbullar med ett härligt ärtstomp gjort på gröna ärter, grönkål och purjo i denna lika nyttiga som välsmakande måltid.
Så här gör du
Ärtstomp: Skiva purjon tunt och finhacka grönkålen. Fräs allt i olivolja i en vid kastrull i cirka 5 minuter utan att det får färg. Tillsätt ärter, vatten och citronsaft. Riv i vitlöken. Salta och peppra.
Låt få ett uppkok och dra direkt åt sidan. Mixa till ett fint stomp. Smörfräs kantarellerna.
Stek kycklingköttbullarna i smör under cirka 3 minuter. Servera med ärtstomp, kantareller och salladstopping.
Smaklig måltid!


Bao Bun chicken satay med crunchy jordnötsmayo

Grillad minutfilé med grillat potatisknyte och romescosås

Kycklinglårfilé Black Garlic med krossad potatissallad med smak av apelsin

Pizza Bianca med Kycklingprinskorv

Lyxiga minipajer med kycklingköttbullar

Kycklingsliders med dillmajo och Västerbottensost

Hel ugnsbakad kyckling med citron och dillmarinad

Kycklingprinskorv med bröd och räksallad