
Kycklingköttbullar med kantareller och ärtstomp
Ingredienser
Knallgrön ärtstomp

INGREDIENSER
INGREDIENSER
Förgyll köttbullarna och toppa med lyxiga kantareller! I receptet matchas Kycklingköttbullar med ett härligt ärtstomp gjort på gröna ärter, grönkål och purjo i denna lika nyttiga som välsmakande måltid.
Så här gör du
Ärtstomp: Skiva purjon tunt och finhacka grönkålen. Fräs allt i olivolja i en vid kastrull i cirka 5 minuter utan att det får färg. Tillsätt ärter, vatten och citronsaft. Riv i vitlöken. Salta och peppra.
Låt få ett uppkok och dra direkt åt sidan. Mixa till ett fint stomp. Smörfräs kantarellerna.
Stek kycklingköttbullarna i smör under cirka 3 minuter. Servera med ärtstomp, kantareller och salladstopping.
Smaklig måltid!


Krispig kyckling tillagad i airfryer

Bibimbap med kyckling och gochujangsås, gurka och kimchi

Linguini med kyckling, pesto, tomat och parmesan

Kycklinggryta med röd curry och kokosmjölk

Spicy Chicken Nuggets med vitlöksyoghurt

Spicy Chicken Nuggets i korvbröd och gurkrelish

Kycklingfrikadeller i tomatsås med tagliatelle och burrata

Höstsallad med KycklingSteak, äpple och bluecheese