Granatäppelglaserade kycklingvingar och ben med potatissallad och kryddipp
Ingredienser
Granatäppelglaserade kycklingdelar
God potatissallad
Het chilidipp
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Dessa kycklingvingar och kycklingben med granatäppelglaze är alltid en lyckad överraskning. Granatäpplet ger kycklingen en härligt syrlig smak som lättas upp av den hemmagjorda chilidippen.
Så här gör du
Sätt ugnen på 150°. Salta och peppra vingarna och baka i ugnen tills en innertemperatur på 75°.
Koka ihop sockret och lite vaten till en karamell. Tillsätt därefter granatäppeljuice, anchochili och nejlika.
Låt koka ihop till en trögflytande konsistens. Smaka av med salt.
Glasera vingarna och benen. Tillaga i ytterligare 5 minuter i ugnen.
Tärna kokad potatis, finhacka syltlök och skiva salladslök. Blanda allt tillsammans med kesella och kapris.
Nu har du en god, och enkel, potatissallad.
Häll chilisås i en fin skål. Blanda i sirap och vinäger. Tillsätt nejlika, korianderfrö, spiskummin och ingefära. Rör om och tillsätt olivolja.
Smaklig måltid!
Kycklinggryta med röd curry och kokosmjölk
Spicy Chicken Nuggets med vitlöksyoghurt
Spicy Chicken Nuggets i korvbröd och gurkrelish
Kycklingfrikadeller i tomatsås med tagliatelle och burrata
Höstsallad med KycklingSteak, äpple och bluecheese
Sataykycklinggryta med shiitake, kokos och limeblad
Höstig kycklingpaj med sötpotatis
Kormagryta med kyckling, curryrostade kikärtor och naanbröd