Kycklingragumed pasta rigatoni
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Ragu på hel kyckling med pasta ritagoni blir en perfekt middagsrätt för veckan. Receptmakare är Markiz Tainton.
Så här gör du
Koka pasta
Koka pasta enligt anvisningarna på förpackningen.
Bryn kyckling
Bryn kycklingen runt om i olivolja i en gryta. Ta upp kycklingen och ställ den åt sidan.
Fräs lök vitlök – lägg i kycklingen
Lägg lök och vitlök och selleri i grytan och låt det svettas i 5 minuter. Tillsätt sedan det vita vinet. Lägg i kycklingen igen och låt vätskan reducera till hälften.
Sjud kycklingen
Tillsätt morötterna i grytan och täck med buljong. Tillsätt en knippa valfria örter. Salta och peppra. Låt sjuda i 40 minuter på medelhög värme.
Bered svamp och fräs
Ansa under tiden svampen och skär den i bitar. Fräs den i smör, salta och peppra och ställ åt sidan.
Laga ragun av kyckling och grönsaker
Ta upp kycklingen och grönsakerna ur grytan. Dra loss skinnet och plocka av allt kött. Lägg tillbaka kycklingköttet i grytan tillsammans med svampen och tillsätt slutligen vispgrädden. Koka upp i ca 10 minuter.
Tillsätt sedan pasta och smaka av kryddningen. Strö över finskuren bladpersilja.
Kycklinggryta med röd curry och kokosmjölk
Spicy Chicken Nuggets med vitlöksyoghurt
Spicy Chicken Nuggets i korvbröd och gurkrelish
Kycklingfrikadeller i tomatsås med tagliatelle och burrata
Höstsallad med KycklingSteak, äpple och bluecheese
Sataykycklinggryta med shiitake, kokos och limeblad
Höstig kycklingpaj med sötpotatis
Kormagryta med kyckling, curryrostade kikärtor och naanbröd