Gryta på kycklinglårfilé med tomat, bönor och vitlök
Ingredienser
Kycklinggryta
INGREDIENSER
INGREDIENSER
En varm kycklinggryta gjord på kycklinglårfilé slår aldrig fel. Bönor, tomat och vitlök färgar grytan både till ett vackert utseende och en underbar smak.
Så här gör du
Finhacka löken och vitlöken. Bryn kycklinglårfilén i en stekpanna. Tillsätt vitlök och lök. Bryn i ca 1 minut.
Tillsätt tomatpurén och bryn i ytterligare 1 minut.
Häll bort spadet från bönorna. Lägg allt i en gryta. Tillsätt buljong, krossade tomater och en halv tesked timjan.
Låt koka i ca 15 minuter på svag värme under lock.
Smaka av med salt och peppar. Tillsätt bönorna. Koka upp och servera med ris eller pasta.
Lägg upp och servera.
Smaklig måltid!
Recept på supergod kycklinggryta med kycklinglårfilé, tomat & bönor. Snabblagad proteinrik gryta & mat med kyckling, perfekt vardagsmiddag för familjen.
Grön kycklingsallad med salsa verde
Kycklingsallad med rostad pumpa, kikärtor och soltorkad tomat
KycklingSteak California med gurk och avokadosallad och grillad majs
Kycklinglårfilé ”New Orleans” med rice and beans och grillade grönsaksspett
Chicken Mixed Grill American med lökringar och sweet mustard dressing
bbq chicken sallad bowl med svart ris, mango, avokado och hot´n´sweet dressing
Chicken Sandwich á la Swedish cowboy
Albin Johnséns asiatiska Schnitzel