
Gryta på kycklinglårfilé med tomat, bönor och vitlök
Ingredienser
Kycklinggryta

INGREDIENSER
INGREDIENSER
En varm kycklinggryta gjord på kycklinglårfilé slår aldrig fel. Bönor, tomat och vitlök färgar grytan både till ett vackert utseende och en underbar smak.
Så här gör du
Finhacka löken och vitlöken. Bryn kycklinglårfilén i en stekpanna. Tillsätt vitlök och lök. Bryn i ca 1 minut.
Tillsätt tomatpurén och bryn i ytterligare 1 minut.
Häll över allt i en gryta. Tillsätt buljong, krossade tomater och en halv tesked timjan.
Låt koka i ca 15 minuter på svag värme.
Smaka av med salt och peppar. Tillsätt bönorna. Koka upp och servera med ris eller pasta.
Lägg upp och servera.
Smaklig måltid!
Recept på supergod kycklinggryta med kycklinglårfilé, tomat & bönor. Snabblagad proteinrik gryta & mat med kyckling, perfekt vardagsmiddag för familjen.


Kycklinglårfilé ”New Orleans” med rice and beans och grillade grönsaksspett

Chicken Mixed Grill American med lökringar och sweet mustard dressing

bbq chicken sallad bowl med svart ris, mango, avokado och hot´n´sweet dressing

Chicken Sandwich á la Swedish cowboy

Albin Johnséns asiatiska Schnitzel

John Lundviks indiska kycklingtacos med korianderraita

Enchiladas med kyckling och pico de gallo

Stekt kycklingschnitzel med gurksallad och dijonmajonnäs