
Hasselbackspotatis med löjrom
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Hasselbackspotatis i lyxig miniversion med löjrom. Given plats på nyårsminglet.
Så här gör du
Skär av en bit på potatisen så den står stadigt. Skiva sen potatisen tunt med vass kniv men inte hela vägen genom potatisen.
Lägg nu potatisarna i en ugnsform. Salta och hyvla över smöret. Sikta över ströbrödet.
Baka i ca 30 minuter tills potatisarna är gyllenbruna och krispiga. Skeda över smöret med jämna mellanrum. Låt svalna något.
Toppa med smetana, löjrom och finhackad rödlök.
FLER RECEPT

Double cheese kycklingburgare med stekt lök och senapsdressing

Grillad kycklingfilé med pit beans, friterad majs och pepparrotscrème

Friterad sataykyckling med sesamdressing i salladswraps

BBQ KycklingSteak Tryffel med potatisgratäng och grillade tomater

Toast med kycklingbacon, pocherat ägg och hollandaise

Kobideh – persisk kebab med saffransris och gurkyoghurt

Grillad kycklingfilé med pit beans, friterad majs och pepparrotscrème

Bao Bun chicken satay med crunchy jordnötsmayo

Grillad minutfilé med grillat potatisknyte och romescosås

Kycklinglårfilé Black Garlic med krossad potatissallad med smak av apelsin

Pizza Bianca med Kycklingprinskorv

Lyxiga minipajer med kycklingköttbullar

Kycklingsliders med dillmajo och Västerbottensost