Hot Chicken Wings-buffé med majssalsa, quesadillas och guacamole
30 min | Enkelt
Ingredienser
1 paket
Max Hot Chicken Wings
Majssalsa
1 liten burk
majskorn
2
tomater
1
rödlök
1
chili
1
vitlöksklyfta
1 kruka
koriander
2 msk
olivolja
0.5
lime
Quesadillas av ost
4
tortillabröd
Gouda eller herrgårdsost
Guacamole
2
avokado
1
vitlöksklyfta
0.5
chili
0.5
lime
1
tomat
koriander, salt och peppar
INGREDIENSER
INGREDIENSER
En buffé kan vara lite vad som helst - denna gång är det kycklingvingar i texmex-stil. Här dukar vi fram Hot Chicken Wings och fyller på med majssalsa, quesadillas och guacamole.
Så här gör du
Tillaga Max Hot Chicken Wings efter anvisningarna på förpackningen.
Medan vingarna är i ugnen fixar du tillbehören.
Majssalsa:
- Finhacka chili, vitlök, tomater och rödlök. Lägg i en skål.
- Blanda i majs, olivolja, pressad lime och hackad koriander.
- Rör om noga och smaka av med lite salt.
Quesadillas:
- Ta ett tortillabröd. Täck det med hyvlad ost efter smak. Lägg ett till tortillabröd ovanpå.
- Värm en stekpanna på medium värme.
- Värm quesadillan utan matfett i stekpannan tills den fått lite färg och osten smält.
- Dela upp i tårtbitar.
Guacamole:
- Finhacka vitlök, chili och tomat. Mosa avokadon.
- Blanda ihop vitlök, chili och tomat med avokadon.
- Pressa i lime och hackad koriander. Smaka av med salt och peppar.
Servera gärna med lite tortillachips.
Smaklig måltid!