Spicy kåldumplings med kycklingfyllning
Ingredienser
Fyllning
Sås
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Variera dumplings med savoykål och en het sås. Recept av Markiz Tainton.
Så här gör du
Kåldumplings
Bryt loss kålbladen och skär av det grövsta nedtill. Koka kålen i saltvatten, tills den är mjuk. Låt rinna av. Hacka upp de mindre kålbladen och blanda in i fyllningen.
Lägg ut kålbladen på en stor skärbräda. Lägg ca 1 msk fyllning på varje kålblad och rulla ihop.
Sås och servering
Hetta upp oljan i en stekpanna och addera alla ingredienser till såsen, blanda väl.
Lägg i dumplings och lägg på ett lock. Låt fräsa i 2-3 minuter.
Om du är en såsälskare rekommenderar vi att ha ingredienserna till såsen x 2.
Servera varmt och direkt från panna!
Ingredienser: Kycklingbröstfilé. Klass A. Kycklingbrösten är filéade med maskin. Var observant på att det kan förekomma delar av bröstbenet.
Ursprung Kronfågels kyckling: Född, uppväxt, slaktad i Sverige.
Den som är allergisk mot något födoämne bör alltid läsa ingrediensförteckningen på förpackningen noga, även på livsmedel man brukar handla – allt för att vara säker på att innehållet i varan inte har ändrats.
Grön kycklingsallad med salsa verde
Kycklingsallad med rostad pumpa, kikärtor och soltorkad tomat
KycklingSteak California med gurk och avokadosallad och grillad majs
Kycklinglårfilé ”New Orleans” med rice and beans och grillade grönsaksspett
Chicken Mixed Grill American med lökringar och sweet mustard dressing
bbq chicken sallad bowl med svart ris, mango, avokado och hot´n´sweet dressing
Chicken Sandwich á la Swedish cowboy
Albin Johnséns asiatiska Schnitzel