En tacopanna med extra allt!
Ingredienser
Topping
Servering
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Enkel tacopanna med kycklingfärs, topping och
goda tillbehör med varierande styrka. Recept av Markiz Tainton
Så här gör du
Värm ugnen till 200 grader. Hetta upp olja. Stek lök och färs. Tillsätt tacokrydda och vatten. Låt puttra några minuter.
Bred ut nachos på bakplåtspapper i en långpanna eller valfri ugnsform. Fördela kycklingfärs.Upprepa om du önskar 2 eller flera lager. Fördela därefter paprika, bönor, avokado över. Klicka på salsa. Strö över riven ost.
Gratinera tills osten smält och fått fin färg, 5-10 minuter.
Låt svalna en stund innan du toppar med tomat, gurka, majs, koriander och rödlök.
Super gott att servera med chilimajonnäs, guacamole och gräddfil.
Kycklingburgare med cheddarost och senapsdressing
Salad Nicoise med kycklinginnerfilé Provencal
Banh mi med kyckling sweet chili-vietnamesisk macka
Foodprepp med kycklinggryta
Quesadillas med Stekt och skivad kyckling Mexican
Tacos med strimlad kycklingbröstfilé ”Taco” med ananassalsa
Sallad med strimlad alspånsrökt kyckling och dijonvinägrett