(0 röster)

Betyg

Rösta
Stäng

En tacopanna med extra allt!

20 min | Enkelt

Enkel tacopanna med kycklingfärs, topping och
goda tillbehör med varierande styrka. Recept av Markiz Tainton

Ingredienser

1 msk
olja till stekning
1 påse
kryddmix fajitas
1 st
gul lök, fint tärnad
1 påse
nachochips (á 185 g)
1 st
röd paprika, urkärnad och tärnad
380 g
svarta bönor på burk, avsköljda
2 st
avokado, tärnad
3 dl
salsa, valfri hetta
4 dl
riven ost

Topping

2 st
tomater, tärnade
0.5 st
gurka, tärnad
3 dl
majskorn
1 st
rödlök, finhackad
1 dl
koriander, grovt skuren

Servering

Chilimajonnäs
gräddfil
guacamole

INGREDIENSER

INGREDIENSER

Enkel tacopanna med kycklingfärs, topping och
goda tillbehör med varierande styrka. Recept av Markiz Tainton

Så här gör du

Värm ugnen till 200 grader. Hetta upp olja. Stek lök och färs. Tillsätt tacokrydda och vatten. Låt puttra några minuter.

Bred ut nachos på bakplåtspapper i en långpanna eller valfri ugnsform. Fördela kycklingfärs.Upprepa om du önskar 2 eller flera lager. Fördela därefter paprika, bönor, avokado över. Klicka på salsa. Strö över riven ost.

Gratinera tills osten smält och fått fin färg, 5-10 minuter.

Låt svalna en stund innan du toppar med tomat, gurka, majs, koriander och rödlök.
Super gott att servera med chilimajonnäs, guacamole och gräddfil.