En tacopanna med extra allt!
Ingredienser
Topping
Servering
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Enkel tacopanna med kycklingfärs, topping och
goda tillbehör med varierande styrka. Recept av Markiz Tainton
Så här gör du
Värm ugnen till 200 grader. Hetta upp olja. Stek lök och färs. Tillsätt tacokrydda och vatten. Låt puttra några minuter.
Bred ut nachos på bakplåtspapper i en långpanna eller valfri ugnsform. Fördela kycklingfärs.Upprepa om du önskar 2 eller flera lager. Fördela därefter paprika, bönor, avokado över. Klicka på salsa. Strö över riven ost.
Gratinera tills osten smält och fått fin färg, 5-10 minuter.
Låt svalna en stund innan du toppar med tomat, gurka, majs, koriander och rödlök.
Super gott att servera med chilimajonnäs, guacamole och gräddfil.
Banh mi med kyckling sweet chili-vietnamesisk macka
Sweet chili kyckling bowl med avokado och sjögräsnudlar
Foodprepp med kycklinggryta
Quesadillas med stekt & skivad kyckling ”Mexican”
Tacos med strimlad kycklingbröstfilé ”Taco” med ananassalsa
Sallad med strimlad alspånsrökt kyckling och dijonvinägrett
Kycklingsallad med svarta bönor, nachos och chipotledressing