
Korv med bröd och äppel- och gurkmajonnäs
Ingredienser
Till korven
Äppel- och gurkmajonnäs

INGREDIENSER
INGREDIENSER
Hemgjord gurkmajonnäs är något alldeles extra. Den här varianten av gurkmajo, med äpple, saltgurka och en nypa kummin, är en kulinarisk upplevelse.
Så här gör du
Äppel- och gurkmajonnäs: Skala äpplet. Tärna det fint eller riv det med ett rivjärn. Hacka saltgurkan.
Blanda majonnäs och malen kummin med det fintärnade äpplet och den hackade saltgurkan.
Smaka av med svartpeppar.
Korv med bröd: Grilla korvarna och värm bröden. Lägg ett salladsblad i botten av bröden och lägg sedan i korven.
Toppa med senap och ketchup, äpple- och gurkmajo och sist rostad lök. Servera och njut!


Krispig kyckling tillagad i airfryer

Bibimbap med kyckling och gochujangsås, gurka och kimchi

Linguini med kyckling, pesto, tomat och parmesan

Kycklinggryta med röd curry och kokosmjölk

Spicy Chicken Nuggets med vitlöksyoghurt

Spicy Chicken Nuggets i korvbröd och gurkrelish

Kycklingfrikadeller i tomatsås med tagliatelle och burrata

Höstsallad med KycklingSteak, äpple och bluecheese