
Korv med bröd och äppel- och gurkmajonnäs
Ingredienser
Till korven
Äppel- och gurkmajonnäs

INGREDIENSER
INGREDIENSER
Hemgjord gurkmajonnäs är något alldeles extra. Den här varianten av gurkmajo, med äpple, saltgurka och en nypa kummin, är en kulinarisk upplevelse.
Så här gör du
Äppel- och gurkmajonnäs: Skala äpplet. Tärna det fint eller riv det med ett rivjärn. Hacka saltgurkan.
Blanda majonnäs och malen kummin med det fintärnade äpplet och den hackade saltgurkan.
Smaka av med svartpeppar.
Korv med bröd: Grilla korvarna och värm bröden. Lägg ett salladsblad i botten av bröden och lägg sedan i korven.
Toppa med senap och ketchup, äpple- och gurkmajo och sist rostad lök. Servera och njut!


Grillad kycklingfilé med pit beans, friterad majs och pepparrotscrème

Bao Bun chicken satay med crunchy jordnötsmayo

Grillad minutfilé med grillat potatisknyte och romescosås

Kycklinglårfilé Black Garlic med krossad potatissallad med smak av apelsin

Pizza Bianca med Kycklingprinskorv

Lyxiga minipajer med kycklingköttbullar

Kycklingsliders med dillmajo och Västerbottensost

Hel ugnsbakad kyckling med citron och dillmarinad