Korv med bröd och äppel- och gurkmajonnäs
Ingredienser
Till korven
Äppel- och gurkmajonnäs
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Hemgjord gurkmajonnäs är något alldeles extra. Den här varianten av gurkmajo, med äpple, saltgurka och en nypa kummin, är en kulinarisk upplevelse.
Så här gör du
Äppel- och gurkmajonnäs: Skala äpplet. Tärna det fint eller riv det med ett rivjärn. Hacka saltgurkan.
Blanda majonnäs och malen kummin med det fintärnade äpplet och den hackade saltgurkan.
Smaka av med svartpeppar.
Korv med bröd: Grilla korvarna och värm bröden. Lägg ett salladsblad i botten av bröden och lägg sedan i korven.
Toppa med senap och ketchup, äpple- och gurkmajo och sist rostad lök. Servera och njut!
Kycklingburgare med cheddarost och senapsdressing
Salad Nicoise med kycklinginnerfilé Provencal
Banh mi med kyckling sweet chili-vietnamesisk macka
Foodprepp med kycklinggryta
Quesadillas med Stekt och skivad kyckling Mexican
Tacos med strimlad kycklingbröstfilé ”Taco” med ananassalsa
Sallad med strimlad alspånsrökt kyckling och dijonvinägrett