Korv-med-bröd-och-äpple--och-gurkmajonnäs
(1 röster)

Betyg

Rösta
Stäng

Korv med bröd och äppel- och gurkmajonnäs

15 min | Enkelt

Hemgjord gurkmajonnäs är något alldeles extra. Den här varianten av gurkmajo, med äpple, saltgurka och en nypa kummin, är en kulinarisk upplevelse.

Ingredienser

Till korven

8
Korvbröd
8
salladsblad
senap och ketchup
rostad lök

Äppel- och gurkmajonnäs

1 dl
majonnäs
3 msk
hackad saltgurka
1
äpple, skalat & tärnat
0.5 tsk
malen kummin
nymalen svartpeppar
Nyhet
Ekologiskt? Testa Bosarpkyckling!

INGREDIENSER

INGREDIENSER

Hemgjord gurkmajonnäs är något alldeles extra. Den här varianten av gurkmajo, med äpple, saltgurka och en nypa kummin, är en kulinarisk upplevelse.

Så här gör du

Äppel- och gurkmajonnäs: Skala äpplet. Tärna det fint eller riv det med ett rivjärn. Hacka saltgurkan.

Blanda majonnäs och malen kummin med det fintärnade äpplet och den hackade saltgurkan.

Smaka av med svartpeppar.

Korv med bröd: Grilla korvarna och värm bröden. Lägg ett salladsblad i botten av bröden och lägg sedan i korven.

Toppa med senap och ketchup, äpple- och gurkmajo och sist rostad lök. Servera och njut!

Nyhet
Ekologiskt? Testa Bosarpkyckling!