
Kycklingstroganoff toppad med smetana
Ingredienser

INGREDIENSER
INGREDIENSER
Ett lite lättare recept av den omtyckta vardagsklassikern korvstroganoff, nu kycklingstroganoff. Rätten innehåller inte grädde eller crème fraiche, utan får sin krämighet av en klick smetana.
Så här gör du
Hetta upp stekpannan med valfritt matfett. Stek kycklingkorven tills den får lite färg, och tillsätt paprika, lök, chili och vitlök.
Tillsätt tomatpuré och fräs i cirka 10 sekunder. Häll direkt i krossade tomater och brytbönor. Låt maten sjuda i 10 minuter och smaka av med salt, peppar och dragon.
Koka ris enligt anvisningarna på paketet. Toppa korvstroganoffen med smetana och servera med ris.


Bao Bun chicken satay med crunchy jordnötsmayo

Grillad minutfilé med grillat potatisknyte och romescosås

Kycklinglårfilé Black Garlic med krossad potatissallad med smak av apelsin

Pizza Bianca med Kycklingprinskorv

Lyxiga minipajer med kycklingköttbullar

Kycklingsliders med dillmajo och Västerbottensost

Hel ugnsbakad kyckling med citron och dillmarinad

Kycklingprinskorv med bröd och räksallad