
Kycklingstroganoff toppad med smetana
Ingredienser

INGREDIENSER
INGREDIENSER
Ett lite lättare recept av den omtyckta vardagsklassikern korvstroganoff, nu kycklingstroganoff. Rätten innehåller inte grädde eller crème fraiche, utan får sin krämighet av en klick smetana.
Så här gör du
Hetta upp stekpannan med valfritt matfett. Stek kycklingkorven tills den får lite färg, och tillsätt paprika, lök, chili och vitlök.
Tillsätt tomatpuré och fräs i cirka 10 sekunder. Häll direkt i krossade tomater och brytbönor. Låt maten sjuda i 10 minuter och smaka av med salt, peppar och dragon.
Koka ris enligt anvisningarna på paketet. Toppa korvstroganoffen med smetana och servera med ris.


Krispig kyckling tillagad i airfryer

Bibimbap med kyckling och gochujangsås, gurka och kimchi

Linguini med kyckling, pesto, tomat och parmesan

Kycklinggryta med röd curry och kokosmjölk

Spicy Chicken Nuggets med vitlöksyoghurt

Spicy Chicken Nuggets i korvbröd och gurkrelish

Kycklingfrikadeller i tomatsås med tagliatelle och burrata

Höstsallad med KycklingSteak, äpple och bluecheese