Krispig kycklingperfekt tillagad i airfryer
Ingredienser
Krispig kyckling
INGREDIENSER
INGREDIENSER
En airfryer ger dig krispig och saftig kyckling på nolltid. Det här receptet använder små, fina minutfiléer servera med dina favorittillbehör
Så här gör du
Marinera kycklingen med soja, ingefära, vitlök och sriracha. Låt marinera i ca 30 min.
Torka av kycklingen och vänd i maizena så de täcks ordentligt. Doppa sedan i vispat ägg och därefter i pankoströbröd så det blir ordentligt täckt. Låt nu vila i ca 15 minuter.
Baka av i airfryer (viktigt att de inte ligger på varandra, luften måste kunna cirkuera) på ca 15 minuter på 180 grader eller tills innertemperaturen är 70 grader.
Servera gärna med några dipsåser, jasminris och en god kålsallad.
Vad är en airfryer? En airfryer är en koncentrerad varmluftsugn som gör det möjligt att uppnå ett resultat som liknar det hos en fritös.
Grön kycklingsallad med salsa verde
Kycklingsallad med rostad pumpa, kikärtor och soltorkad tomat
KycklingSteak California med gurk och avokadosallad och grillad majs
Kycklinglårfilé ”New Orleans” med rice and beans och grillade grönsaksspett
Chicken Mixed Grill American med lökringar och sweet mustard dressing
bbq chicken sallad bowl med svart ris, mango, avokado och hot´n´sweet dressing
Chicken Sandwich á la Swedish cowboy
Albin Johnséns asiatiska Schnitzel