Stark tomatsoppa med kyckling, vitlök och chorizo
Ingredienser
Tomatsoppa med kyckling
INGREDIENSER
INGREDIENSER
En hetare tomatsoppa med kyckling
Så här gör du
Dela pepparfrukten, ta bort cellväggar, kärnor och hacka den fint.
Hacka löken och riv vitlöken. Fräs tillsammans med pepparfrukten i en panna med smör i någon minut.
Lägg över i en gryta.
Stek kycklingen med chorizo, krydda väl med salt, peppar, oregano. Lägg över i grytan.
Tillsätt buljong och krossade tomater i grytan. Låt puttra samman i cirka 10 minuter.
Rör ner majskornen, låt puttra ihop ett par minuter. Strö över hackad persilja. Servera ett gott bröd till.
Smaklig måltid!
100 % svensk kyckling omsorgsfullt uppfödd på våra svenska gårdar, vilket innebär god djurhållning, högsta kvalitet och hälsosam, klimatsmart mat på tallriken. För dig som är allergisk är det bra att läsa innehållsförteckningen.
Ingredienser: Kycklingfilé.
Ursprung, kyckling: Född, uppväxt, slaktad i Sverige.
Kycklinggryta med röd curry och kokosmjölk
Spicy Chicken Nuggets med vitlöksyoghurt
Spicy Chicken Nuggets i korvbröd och gurkrelish
Kycklingfrikadeller i tomatsås med tagliatelle och burrata
Höstsallad med KycklingSteak, äpple och bluecheese
Sataykycklinggryta med shiitake, kokos och limeblad
Höstig kycklingpaj med sötpotatis
Kormagryta med kyckling, curryrostade kikärtor och naanbröd