
Kryddmarinerade Kycklingben med bulgursallad och curryremoulad
Ingredienser
Kryddmarinerade kycklingben
primör och bulgursallad
Curryremoulad
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Kycklingben är en riktig favorit.
Servera med en primörsallad på betor och späda morötter.
Så här gör du
Grilla kycklingbenen över indirekt värme i ca 15-20 minuter tills innertemperaturen vid benet är 82 grader.
Koka bulgur i 6-7 minuter i rikligt med vatten. Sila av och skölj med kallvatten så bulgurgrynen svalnar. Låt vattnet rinna av ordentligt. Koka betorna, kyl ner och skala. Skär i fina klyftor. Skala och koka morötterna i ca 3-4 minuter. Kyl ner och skiva i slantar. Finhacka en rödlök. Blanda allt i en bunke och tillsätt granatäppelkärnor. Smaka av med pressad citron, olivolja och salt och peppar.
Tärna eller riv ett äpple och fräs tillsammans med currypulver i matolja på medelvärme i några minuter. När det svalnat, blanda då ihop äpple & curryfräset med majonnäs och hackade pickles. Smaka av med salt.
Kycklingben 89%, vatten, salt, paprika, socker, tomat, kryddor (spiskummin, vitlök, rosmarin, svartpeppar), modifierad potatisstärkelse.
Ursprung kyckling: Född, uppväxt, slaktad i Sverige.
Den som är allergisk mot något födoämne bör alltid läsa ingrediensförteckningen på förpackningen noga, även på livsmedel man brukar handla – allt för att vara säker på att innehållet i varan inte har ändrats.

Grön kycklingsallad med salsa verde

Kycklingsallad med rostad pumpa, kikärtor och soltorkad tomat

KycklingSteak California med gurk och avokadosallad och grillad majs

Kycklinglårfilé ”New Orleans” med rice and beans och grillade grönsaksspett

Chicken Mixed Grill American med lökringar och sweet mustard dressing

bbq chicken sallad bowl med svart ris, mango, avokado och hot´n´sweet dressing

Chicken Sandwich á la Swedish cowboy

Albin Johnséns asiatiska Schnitzel