Kryddmarinerade Kycklinglår med rostad paprika, kapris och citron
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Kryddmarinerade kycklinglår med ett enkelt
och gott tillbehör - rostad paprika, kapris och citron.
Så här gör du
Grilla kycklinglåren i några minuter på varje sida. Lägg sedan över dem på indirekt värme och grilla i ca 20 min tills innertemperaturen är runt 82 grader vid benen.
Grilla själv paprika – eller varför inte ta en genväg och köpa färdiggrillad paprika som finns i handeln.
Skär färdiggrillad paprika i strimlor och lägg i skål. Hacka urkärnade oliver grovt och addera till paprikan. Tillsätt kapris, citronsaft och skal, olivolja, skuren persilja och salt och peppar.
Tips: Grilla gärna gårdagens bröd och doppa i den goda dressingen från paprikasalladen.
Ingredienser: Kycklinglår 89%, vatten, salt, paprika, socker, tomat, kryddor (spiskummin, vitlök, rosmarin, svartpeppar), modifierad potatisstärkelse.
Ursprung kyckling: Född, uppväxt, slaktad i Sverige.
Den som är allergisk mot något födoämne bör alltid läsa ingrediensförteckningen på förpackningen noga, även på livsmedel man brukar handla – allt för att vara säker på att innehållet i varan inte har ändrats.