
Kryddmarinerade Kycklinglår med rostad paprika, kapris och citron
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Kryddmarinerade kycklinglår med ett enkelt
och gott tillbehör - rostad paprika, kapris och citron.
Så här gör du
Grilla kycklinglåren i några minuter på varje sida. Lägg sedan över dem på indirekt värme och grilla i ca 20 min tills innertemperaturen är runt 82 grader vid benen.
Grilla själv paprika – eller varför inte ta en genväg och köpa färdiggrillad paprika som finns i handeln.
Skär färdiggrillad paprika i strimlor och lägg i skål. Hacka urkärnade oliver grovt och addera till paprikan. Tillsätt kapris, citronsaft och skal, olivolja, skuren persilja och salt och peppar.
Tips: Grilla gärna gårdagens bröd och doppa i den goda dressingen från paprikasalladen.
FLER RECEPT

Double cheese kycklingburgare med stekt lök och senapsdressing

Kycklingspett med zucchini och paprika, svart olivaioli med potatischips

Koreansk BBQ kycklinglårfilé med gurkkimchi och chilidressing

Kobideh – persisk kebab med saffransris och gurkyoghurt

Grillad kycklingfilé med pit beans, friterad majs och pepparrotscrème

Grillad kycklingfilé med pit beans, friterad majs och pepparrotscrème

Bao Bun chicken satay med crunchy jordnötsmayo

Grillad minutfilé med grillat potatisknyte och romescosås

Kycklinglårfilé Black Garlic med krossad potatissallad med smak av apelsin

Pizza Bianca med Kycklingprinskorv

Lyxiga minipajer med kycklingköttbullar

Kycklingsliders med dillmajo och Västerbottensost

Hel ugnsbakad kyckling med citron och dillmarinad