
Kryddstark Pulled Chicken med rödkålssallad på smörstekt surdegsbröd
Ingredienser
Pulled chicken
Rödkålssallad
Till servering

INGREDIENSER
INGREDIENSER
Pulled chicken, krydda och mycket kärlek. Smörstekt surdegsbröd piffar upp mackorna till något alldeles extra.
Så här gör du
Sätt ugnen på 130°. Krydda låren med kryddnejlika, kanel, ingefära, stjärnanis och anchochilipulver.
Baka i ugnen i cirka 40 minuter. De är färdiga när köttet lätt släpper från benen.
Låt köttet svalna. Riv det sedan i strimlor med två gafflar. Se upp så att du inte får med brosk eller benbitar.
Skiva lök och vitlök. Låt det svetta i en kastrull under cirka 10 minuter. Blanda med kycklingkött och BBQ-sås, smaka av med salt och peppar.
Strimla kålen fint och salta lätt. Pressa ur vätskan med händerna och blanda med apelsin, citron och chili. Smaka av.
Skiva surdegsbrödet och stek det i smör så att det får en fin yta. Arrangera kycklingen tillsammans med kålsallad, majonnäs och skivad salladslök.
Smaklig måltid!


Bao Bun chicken satay med crunchy jordnötsmayo

Grillad minutfilé med grillat potatisknyte och romescosås

Kycklinglårfilé Black Garlic med krossad potatissallad med smak av apelsin

Pizza Bianca med Kycklingprinskorv

Lyxiga minipajer med kycklingköttbullar

Kycklingsliders med dillmajo och Västerbottensost

Hel ugnsbakad kyckling med citron och dillmarinad

Kycklingprinskorv med bröd och räksallad