
Hamburgare på KycklingSteak Ranch med stekt lök
30 min | Enkelt
Ingredienser
Hamburgare på kycklingsteak Ranch
4 st
4 st
hamburgarbröd
4 st
salladsblad
2 st
tomater, skivade
8 skivor
cheddarost
Stekt lök
2 st
stora gula lökar
50 g
smör till stekning
1 msk
farinsocker
1.5 msk
vitvinsvinäger
salt
Dressing
1.5 dl
majonnäs
1 msk
senap
1 klyfta
vitlök
2 krm
cayenne
salt
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Mycket saftig burgare med god smak Testa vår kycklingsteak ranchsmak mellan 2 bröd
Så här gör du
Vispa ihop ingredienserna till dressingen i en skål.
Skiva gul lök och stek i smör på medelvärme i ca 5 minuter. Tillsätt farinsocker och rör runt och slå därefter på vinäger och låt koka in.
Stek kycklingsteak ranch med skinnsidan ner i en stekpanna ca 4 minuter på varje sida tills innertemperaturen är 70 grader. Lägg på 2 skivor valfri cheddarost på varje steak när de är klara så att osten smälter. Rosta hamburgerbröden i stekpanna eller i ugn.
Montera hamburgaren med dressing, salladsblad, tomat, kycklingsteak med ost, stekt lök och lite dressing i locket. Servera gärna med pommes eller sallad.